Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Triax tds 110 налаштування на 90E+ 85E+75E

<< < (2/4) > >>

ekstrim_hx:
сьогодні закину фотки тріакса, але при налаштуванні антени виник один парадокс що на мультифіді ямал краще ловить ніж по центру, я це пишу для тих хто захоче ставити окремого тіакса на Ямал, якщо на вашій місцевості кут нахилу антени нижче ніж 8 градусів то не варто спішити ставити тріакса

nico2:
я в такому випадку пришпандорив би на тріакса звичайний дешевий мультифід який гнеться і вперед-назад і вверх вниз ,інакше з тим який продаеться до них ,прийдеться ставити тарілку на полярмонд і то нема гарантії що результат буде кращий, як з дешевим ,а головки люблять щоб хід у них був у всіх напрямках ,в мене теж є установка двох тріакс110 то я буду ставити тільки дешеві мультифіди

ekstrim_hx:
я так і ставив мультифіди, але абс(75е) зле ловить на мульті, може хтось щось порадить, я зараз виложу фотки, надіюсь експерти нашого форуму вкажуть на недоліки установки

Snoop:

--- Цитата: ekstrim_hx від 10:32:12, 04 Травня 2012 ---я так і ставив мультифіди, але абс(75е) зле ловить на мульті, може хтось щось порадить, я зараз виложу фотки, надіюсь експерти нашого форуму вкажуть на недоліки установки

--- End quote ---
Мало б бути навпаки! ямал слабший сигнал! Цікаво побачити рівні сигналів на різних частотах ямалу в дощ! В мене був такий варіант такої антени правда антена 90см харків абс йшов без жодних проблем,а ямал показув гарну погоду!

ekstrim_hx:
у мене ямал у дощ сипиться, а 85е нормально показує, от я і думаю як ямал краще настроїти а 75 залишу на другій антені

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version