Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Triax tds 110 налаштування на 90E+ 85E+75E

<< < (3/4) > >>

slavon:

--- Цитувати ---у мене ямал у дощ сипиться, а 85е нормально показує, от я і думаю як ямал краще
--- End quote ---
А що тут думати ??? Ямал 90Е(Ку) у фокус, а 85Е до нього на мультік...

Denja:
90' в дощ всеодно буде сипатись.

slavon:
Щойно глянув список каналів на 90Е(Ку) - на ньому залишилось не більше 10 вікритих+ BISS каналів (деякі в часовому поясі +4 - +7 відносно Москви, це +5 - +8 відносно Києва) -поки прийдеш з роботи а там вже немає чого дивитись. Який сенс в цьому борті для українця ???
Як на мене, для тих хто дивиться ТВ з допомогою "цьоці Шури", можна поставити на ту антену 85Е+75Е з фокусом десь приблизно на 80Е ...  ca.,

fox-taras:

--- Цитата: nico2 від 12:38:55, 02 Травня 2012 ---я в такому випадку пришпандорив би на тріакса звичайний дешевий мультифід який гнеться і вперед-назад і вверх вниз ,інакше з тим який продаеться до них ,прийдеться ставити тарілку на полярмонд і то нема гарантії що результат буде кращий, як з дешевим ,а головки люблять щоб хід у них був у всіх напрямках ,в мене теж є установка двох тріакс110 то я буду ставити тільки дешеві мультифіди

--- End quote ---
Хлопаки для чого тоді брати дорогі тарілки щоб ставити на прості мультифіди .

Snoop:
На ямалі для мене є 4 цікавих канала: нтв, стс, тнт, рен-тв. Перших 3 канала є на супутнику абс-75! Так що не морочте собі голову з тим ямалом! Поставте у фокус 75! А якщо будете дивитись шаринг тоді прислухайтесь до слів у попередньому дописі!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version