Автор Тема: Скаче рівень сигналу  (Прочитано 2915 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Скаче рівень сигналу
« : 16:40:08, 03 Квітень 2012 »
В тюнері побувала вода затекла через кабель сигнал є тільки на амосі і ще нижній діапазон на нотбірді і те його рве напруги на виході вч блока 13.7 та 19.2 В відповідно поміняі вч блок лм 317 результату не дало підскажіть що ще і де подивитись амос працюе але сигнал скаче з 85 до 30

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Скаче рівень сигналу
« Відповідь #1 : 17:02:43, 03 Квітень 2012 »
 Мережевий електроліт 47x400v в БЖ замінювали?
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Скаче рівень сигналу
« Відповідь #2 : 17:24:04, 03 Квітень 2012 »
я підставляв інший блок живлення з завідомо робочого тюнера результату не дало вода була у вхідному блоці я його замінив результату також не дало

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 812
  • Рейтинг: +817/-666
  • ZTE Blade A520
Скаче рівень сигналу
« Відповідь #3 : 19:07:55, 03 Квітень 2012 »
В тюнері побувала вода затекла через кабель сигнал є тільки на амосі і ще нижній діапазон на нотбірді і те його рве напруги на виході вч блока 13.7 та 19.2 В відповідно поміняі вч блок лм 317 результату не дало підскажіть що ще і де подивитись амос працюе але сигнал скаче з 85 до 30
Було таке, але з четвертим портом замоченого дісека. Розібрав, почистив, плату промив в ультразвуковій ванні, зібрав, працює як годинник.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Скаче рівень сигналу
« Відповідь #4 : 10:05:54, 04 Квітень 2012 »
плата чиста вода була у вхідному блоці його я замінив сигнал скаче напруги чуть збільшені 13.8 і 19.2 В

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Скаче рівень сигналу
« Відповідь #5 : 11:36:17, 04 Квітень 2012 »
 Вже надокучило перепитувати одне і теж,але:
 -Яким способом вимірялась напруги живлення LNB-з навантаженням чи ні /з підключеною LNB чи без/?
Варто також в Ваших умовах перевірити примач на іншій LNB.
...напруги чуть збільшені 13.8 і 19.2 В
-це в них норма.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 812
  • Рейтинг: +817/-666
  • ZTE Blade A520
Скаче рівень сигналу
« Відповідь #6 : 12:19:56, 04 Квітень 2012 »
плата чиста вода була у вхідному блоці його я замінив сигнал скаче напруги чуть збільшені 13.8 і 19.2 В
Я не про ту плату, а про DISEqС перемикач. Ось візьміть не полініться полізти до DISEqС та замініть, якщо ремонтувати для Вас важко та незрозуміло як. Будете вражені результатом.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Скаче рівень сигналу
« Відповідь #7 : 08:56:30, 05 Квітень 2012 »
плата чиста вода була у вхідному блоці його я замінив сигнал скаче напруги чуть збільшені 13.8 і 19.2 В
Я не про ту плату, а про DISEqС перемикач. Ось візьміть не полініться полізти до DISEqС та замініть, якщо ремонтувати для Вас важко та незрозуміло як. Будете вражені результатом.
Дякую але DISEqС тут зовсім не винний інші тюнера працюють нормально

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Скаче рівень сигналу
« Відповідь #8 : 09:00:15, 05 Квітень 2012 »
Вже надокучило перепитувати одне і теж,але:
 -Яким способом вимірялась напруги живлення LNB-з навантаженням чи ні /з підключеною LNB чи без/?
Варто також в Ваших умовах перевірити примач на іншій LNB.
...напруги чуть збільшені 13.8 і 19.2 В
-це в них норма.
Напруга вимірювалась без навантаження інші тюнера в цих умовах працюють нормально проблема в тюнері на всі 100%

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Скаче рівень сигналу
« Відповідь #9 : 09:08:15, 05 Квітень 2012 »
Вже і амос перестав працювати При навантажені напруга падає до 0.8 В без навантаження все в нормі 13.8 -19.2 В
« Останнє редагування: 09:40:15, 05 Квітень 2012 від SashaTv »

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1065
  • Рейтинг: +1571/-0
Скаче рівень сигналу
« Відповідь #10 : 09:39:38, 05 Квітень 2012 »
 Тепер залишилось знайти місце-де саме напруга "просідає".Тобто "пройтися" тестером від 2н LM317 до  антенного входу. Найбільш імовірно-це вихід з ладу PT1 /термозапобіжника/.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Олег

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 65
  • Рейтинг: +10/-1
Скаче рівень сигналу
« Відповідь #11 : 09:58:26, 05 Квітень 2012 »
Тепер залишилось знайти місце-де саме напруга "просідає".Тобто "пройтися" тестером від 2н LM317 до  антенного входу. Найбільш імовірно-це вихід з ладу PT1 /термозапобіжника/.
дякую термозапобіжник в нормі після нього напруга нормальна

 

проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1374
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh
Сила та якість сигналу з супутників 23,5Е 28Е 36Е 39Е 40Е 53Е 60Е

Автор axelfolРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 10
Переглядів: 1744
Остання відповідь 08:36:42, 06 Листопад 2008
від Yaro
У Orton 4100C на частотах трансподеров(11766 H,12073, 12380)-27500 немає сигналу

Автор sergey111969Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 3
Переглядів: 4372
Остання відповідь 09:26:31, 21 Вересень 2013
від slavon
Така проблема: в тюнерах Eurosky (2 штуки) немає сигналу з антени.

Автор OgirokРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 21
Переглядів: 13947
Остання відповідь 12:22:42, 17 Лютий 2015
від iva3
Eurosky DVB-8004 SUPER нема сигналу, не виходить з меню

Автор AlucardРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 2039
Остання відповідь 08:23:34, 27 Лютий 2011
від Alucard