Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Прийом польских телеканалів DVB-T

<< < (44/57) > >>

Uras:
Доброго дня,чи є хтось тут хто вже дивиться польські канали на нових тюнерах формату  HEVC ,чи є у вас звук на тих каналах які в новому форматі,бо сьогодні пробував три різних тюнера і звуку немає.?

AlexBush:
Доброго дня!
Так, є тут такі, я дивлюся польські мультиплекси  DVB-T2 HEVC. Якість чудова, звук так само. Антена підключена до ТВ Сони Бравіа 2018р. Крім того підключається мультимедійна складова при наявності в ТВ hbbTV. Наприклад, можна повторно дивитись програми із початку, або відкривати додаткову інформацію, чи навіть радіопакет.
Є ще в мене приставка із польщі для перегляду   DVB-T2 HEVC її я використовую із старою моделлю ТВ. В приставці навіть рівень сигналу показує вищим.

iwan75:
Де можна купити цей тюнер DVB-T2 / HEVC ? Клієнти останнім часом цікавляться. Щось не можу знайти.

vitivan:

--- Цитата: iwan75 від 18:21:17, 11 Серпня 2022 ---Де можна купити цей тюнер DVB-T2 / HEVC ? Клієнти останнім часом цікавляться. Щось не можу знайти.

--- End quote ---

Zgemma H5 Сombo E2 H.265 (HEVC) Satellite Receiver на процесорі Broadcom with DVB-S2+DVB-T2/C combo  - 65 дол.

iwan75:

--- Цитата: vitivan від 18:46:57, 11 Серпня 2022 ---Zgemma H5 Сombo E2 H.265 (HEVC) Satellite Receiver на процесорі Broadcom with DVB-S2+DVB-T2/C combo  - 65 дол.
--- End quote ---
А суто по ефірному?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version