Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Прийом польских телеканалів DVB-T
avalon13:
--- Цитата: Bird від 13:16:13, 18 Квітня 2012 ---А чи можна у Львові дивитися цифрове поляків і що для цього потрібно?
--- End quote ---
це питання практично ще не вивчене. Теоретично можна, зробивши те що пише andre33. Але я наприклад не чув, щоб хтось у Львові (не в області, тим більше біля кордону) приймав польську цифру. Не знаю, чи просто мало кого це цікавить, чи технічно сигнал не достатній для прийому :o
Якщо хтось приймає, хай відгукнеться.
severyn:
міста рава-руська .угнів.белз.є прийом польських 8 каналів з передавача Тарнаватка десь по прямій є 50км
avalon13:
--- Цитата: severyn від 16:12:09, 19 Квітня 2012 ---міста рава-руська .угнів.белз.є прийом польських 8 каналів з передавача Тарнаватка десь по прямій є 50км
--- End quote ---
По карті покриття в цих районах досить хороший рівень сигналу (зелений колір). А біля Львова щось зовсім слабенько.
А який підсилювач в вас на вороні?
severyn:
фактично я не знаю бо вже рік як її поставив але той що був в комплекті я нічого не міняв один на верху і в кімнаті як на звичайну сітку підсилення 12в
severyn:
http://allegro.pl/antena-kathrein-dvb-t-bzd-40-zewnetrzna-i2224493510.html полький колєга казав що дуже добра антена і дає підсилення 40 дб
Навігація
Go to full version