Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Прийом польских телеканалів DVB-T

<< < (39/57) > >>

Diller:
Так підтверджую.Не памятаю на якому транспондері дивився на телевізорі в цьому меню HbbTV.було декілька радіоканалів.Там ще сервіси були що можна було переглядати якісь програми в запису(спортивні та інше),але в телевізорі я думаю то повністю якось не було реалізовано,бо потік мав братися з інтернету.Ще пару простих ігор є

knedlyk:
Оооо, добре знати. На Левандівці сто процентів має ловити dvb-t польське.

gorodok:
Нарешті  знайшов час і встановив на своїй антені ATX-91 замість звичайної плати - плату підсилювача LNA-177 на яку подаю 12 вольт
Результат - нормально приймаються два канали 50 і 53 але нажаль  36 практично не приймається
Цікаво що для того щоб канали показувало в телевізорі був змушений виключити додатковий підсилювач який в меню називається LNA
В мене є підозра що а прийом може впливати кабельне телебачення тому що після відключення аналогу телевізор
зчитує частину каналів скоріш з їхнього кабеля який протягнутий на даху...

kuzen:
В мене теж аналогове кабельне заважає прийому на каналі 36. Якість сигналу на 36 або 10 або 0, на 50 та 53 якість 70-90

bol128:
Шановнi,може ще хтось спробує.Встановив VDR 2.3.8 i libvdr-hbbtv.so.2.3.8.Нiяких змiн.Його не видно в меню VDR.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version