Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Якість прийому ефірних каналів

<< < (9/15) > >>

volodya2009:
Сумніваюсь, що будуть встановлювати нові ретранслятори і розширювати покриття, хіба що в деяких областях будуть ставити потужні передавачі. Наприклад в Луцьку на Карбишева ТзОВ "Телемережі України" побудували нову вишку і збираються там ставити кіловатні передавачі  для DVB-T2. Здається пан Галич в свій час сказав:  "що розрахункове покриття її мережі, складене «Українським державним центром радіочастот» (УДЦР), становить 95% населення України."

kcander:

--- Цитата: volodya2009 від 14:03:45, 04 Серпня 2012 ---(УДЦР), становить 95% населення України."

--- End quote ---
     НА парканах також пишуть і що?

Ходять чутки що в Славуті Хм.-обл. установлят 100ват на мобільного оператора. В даний час Славута  Шепетівка в метвій зоні.

slavon:

--- Цитувати ---«Українським державним центром радіочастот» (УДЦР), становить 95% населення України."
--- End quote ---
  :2funny: :2funny: :2funny: Та Ви що серйозно - а я не знав ...  :2funny: :2funny: :2funny:
Вчора до мене дзвонив один дідок з сусіднього села В.Глібовичі (село тегнеться взовж залізної дороги Львів-Ходорів на 15 км, живе він аж тому кінці села що ближще до м.Ходорів), він надивився реклами як просто підключити наземну цифру і купив собі Стронга 8500, в результаті отримав повний пшик... Його помешкання приблизно 40 км до передавача 1 кВт (м.Львів) напрям на Львів закриває гора висотою приблизно 40-60 м., аналог в ДМВ на польській сітці йде на 3+ по 5 бальній шкалі і приблизно 15 км до передавача в 100Вт (м.Новий Розділ) - аналогові МВ канали з Н.Роздолу йдуть добре. Цифри у нього немає ні з Роздолу, ні зі Львова. Породив поміняти антену на кращу. Коли дід вчув що нормальна DVB-T2 антена коштує від 200 грн. більше, а ціна деєких антен перевалює за 600 грн. , він лиш виматюкався, в рекламі йому казали що нічого не треба все просто...  *oohaa*

volodya2009:

--- Цитата: slavon від 11:52:17, 05 Серпня 2012 ---
--- Цитувати ---«Українським державним центром радіочастот» (УДЦР), становить 95% населення України."
--- End quote ---
  :2funny: :2funny: :2funny: Та Ви що серйозно - а я не знав ...  :2funny: :2funny: :2funny:
--- End quote ---
слова не мої, я просто процитував не останню людину в Зеонбуді, хто не читав дане інтерв'ю, то може прочитати http://www.telekritika.ua/news/2012-01-31/69171 що собою являє розрекламоваане ефірне телебачення, я прекрасно знаю і при тому не з чужих розповідей.  ca.,

snikers:
Недавно повернувся з трахоустановки ДВБТ2.Вуйко мій дістав по почті дармовий Пстронг.Антену поміняли на сітку польську все пучком поставили підсилювач SW9  до ретранслятора 40км(Підбуж).Підключили це все діло випили по пиву і зісканувало 32 канали при силі сигналу 99% і якості 97%.Вуйко аж підскочив на халяву буду дивитись аж 32 канали дочекався від неправильної влади подарунок Пстронг і так далі і тому подібне але не довгою була радість мого вуйка-раптово зник сигнал з усіх мультиплексів і все стало на 0!Антену провіряв зіскановує канали в Дцм підсилювач робочий на 100%.Я так і не зрозумів в чому прикол бо вуйко почав клясти Зеонбуд і владу на чім тіко світ стоїтьюКороче кажучи я свалив тихенько з хати і додому рушивюПідскажіть в чому справа я тільки грішу на Пстронга бо вуйко вже до того носив до сусіда на антену ДМХ діапазону і те саме таки там було з його слів попрацювало 3 хвилини і бобко здох.Де йому з тим брухтом звертатися?До кого матюки слати?В когось подібне було вже?Цікаво просто почути як у решти дармового хламу від Зеника. ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version