Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Ефірне телебачення

<< < (5/7) > >>

kandrij:
які рівні сигналів з антени?тільки знаючи їх,можна щось комбінувати.

VictorZ!:
Про рівні не знаю нічого- антени ще нема. Але буде стояти звичайна "ворона", до телецентру біля 25 км, тому сигнал там скрізь нормальний.
На кілька номерів - тарілка, на решту - звичайна антена має стояти.

kandrij:
При поділі сигналу на 20 на 64 каналі(у Львові ТРК Україна,в Ковелі НТН,в Луцьку К1) він впаде десь на 18-21db/мкв.
Щоб телевізори нормально показували треба сигнал 55-60db/мкв.Значить  сигнал на  початку розгалудження повинен бути не менше 80db/мкв.
Якщо ворона,то бери підсилювач  В-22 або TERRA H-шку(правда вона слабо тримає динаміку).А далі старайся витягнути з антени сигналине менше 60db/мкв.Якщо не вдастся,то прийдеться вставити між антеною і основним підвилювачем ,ще підсилювач.Все це бажано робити з приладом для вимірювання сигналу.

VictorZ!:
Так, я це розумію, тільки не знаю, що поставити між підсилювачем і кабелями, що йтимуть до кімнат - ну не тупо ж в паралель їх всі з'єднати, без жодного узгодження ?!!
А я хотів би знайти щось таке заводське, щоб 1 вхід і, наприклад, 12 виходів на ефки - от про що мова...

loza77:
Передзвоніть у Львів до Олега  на фірму "СЕТ " ( Південний ринок)  0322952577,  в них  є активні розгалужувачі на різні кількості  точок.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version