Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Ефірне телебачення

<< < (4/7) > >>

Yaro:

--- Цитата: DiD /7AHAC від 17:42:19, 20 Березня 2012 ---Найважливіший серед усіх є файл під іменем Кваковська.

--- End quote ---
Блін, випадково вліпив в архів, треба ж таке...перепакував.

Дякую  ca.,

avalon13:
То це Z-антена, а я надіявся на якесь чудо  :-Р
Yaro, все рівно дякую за пророблену працю.
Колись робив таку антену, в порівнянні з іншими можу сказати, що більше 9дБ сама антена з плоским рефлектором не дає. А робити цей "развалившийся короб" навряд чи хтось буде. Мабуть підсилювач рятує ситуацію.
Недавно натикнувся на цікавий варіант антени - Grey-Hoverman, вона має різні модифікації. Але характеристики загалом непогані.
Коеф.підсилення

Вигляд

Пробував зробити на скору руку, з того що було, дійсно досить хороша антена. Єдиний недолік, трохи габаритна.

VictorZ!:
Порадьте, хто в курсі, який купити недорогий і нормальний підсилювач до ефірної антени, щоб після нього роздати сигнал на 15-20 кімнат. І через що роздати?
Додано: 09:35:59, 22 Червня 2013Невже ні в кого нема ніяких ідей ???

VANOS:
Можеш пройти на сайт http://lvt.ua/ в розділ антенне обладнання.
Варіант1. (дешево і сердито) (щось схоже робив :2funny:) . Підсилювач типу "A-063"(Підсилювач телесигналів). Роздаєш через звичайні  розгалужувачі (SPLITTER).
Варіант2. Подорожче Береться будинковий підсилювач типу "SX-234", сумується сигнал із антен потім роздається через тіж самі сплітера, а можна і через активні телевізійні розгалужувачі типу "RT-044".
Можливі і інші варіанти, все залежить від об'єкта.
Якщо потрібно можу роз'яснити і детальніше. (Вибачаюсь якщо не зразу дам відповідь, не завжди хватає часу. :))

VictorZ!:
З підсилювачами більш-менш ясно, є цього добра в інтернеті, знайшов. Цікавіше було б знайти якийсь розгалужувач, щоб зразу з вихода підсилювача зразу на 20 ф-конекторів виходи можна було б прикрутити через якийсь - не знаю - сплітер, розгалужувач....
Ну не робити ж плату самому і купу резисторів по 47 ом - там щитка вже люди поставили, якби щось фабричне  купити...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version