Автор Тема: [Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал  (Прочитано 6301 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« : 18:30:57, 15 Березень 2012 »
Шановні специ підскажіть шо робити,тюнер опенФокс АФ-3018СЕ,сигнал є а не показує прошивка стоїть ДВБекстрім і ніякі прошивки не йдуть.

Присутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4235
  • Рейтинг: +5048/-58
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #1 : 18:34:12, 15 Березень 2012 »
Залита прошивка не від тої моделі приймачу. Попробуйте Аріонером залити його рідну прошивку..., якщо не вийде то тоді J-Tag
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #2 : 18:43:13, 15 Березень 2012 »
Підскажіть де взяти рідну прошивка.Дякую.

Присутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4235
  • Рейтинг: +5048/-58
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #3 : 18:50:28, 15 Березень 2012 »
Ви повинні були її злити перед тим як заливали нове ПЗ
Яку марку процесора і бут видавала програма Автоаріонер перед прошивкою і що видає зараз ???

Тут є прошивка від поляків для Вашого приймачу. Вона універсальна стає на будь-який бут ...
« Останнє редагування: 19:03:10, 15 Березень 2012 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #4 : 19:19:19, 15 Березень 2012 »
Зараз видає TSN.вер.ARS1.модель.S230CN.а яка стояла попередня не скажу бо не злив,но стояла не ДВБекстрім  бо не було кодіровки Біс,і я знайшов AF 3018 SE 6686 AF7RC8 і залив Автоаріонером і після неї і появилась проблема,потім знайшов3018SE 16.1 buc.і прошивку 3018se dvbxtrim 6686AD7 і проблема залишилась.

Присутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4235
  • Рейтинг: +5048/-58
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #5 : 19:30:02, 15 Березень 2012 »
 
Цитувати
знайшов3018SE 16.1 buc.
А яка була потреба міняти бут ??? Попробуйте залити прошивку на яку я Вам дав посилання у попередньому пості...
Про результат відпишіться....
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #6 : 19:45:08, 15 Березень 2012 »
Зараз видає TSN.вер.ARS1.модель.S230CN.а яка стояла попередня не скажу ...
А попередня стояла від Openbox X-600 або Ferguson 6318 .Можете залити ,наприклад , AF_6x18_S190CN_$SPH_E6817_20091110_AUCPCnpc .
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Присутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4235
  • Рейтинг: +5048/-58
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #7 : 19:53:00, 15 Березень 2012 »
Тоді вже краще цю 6018_dvbxtreme_6686_AF7_RC7.auc
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #8 : 20:07:56, 15 Березень 2012 »
Не хочуть  іти не одна із 3 вказаних пробував Аріонером і Аутоаріонером.

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #9 : 20:10:42, 15 Березень 2012 »
 Виникає помилка при спробі завантаження? Спробуйте залити Arionerom бут .
« Останнє редагування: 20:24:09, 15 Березень 2012 від SashaTv »
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #10 : 20:18:47, 15 Березень 2012 »
Цей бут що Ви вказали пошкоджений архів.

Прим:перезалив.
« Останнє редагування: 20:25:18, 15 Березень 2012 від SashaTv »

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 175
  • Рейтинг: +178/-3
  • ^)
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #11 : 20:19:12, 15 Березень 2012 »
Dz Arion Loader.exe        залийте цією програмою вона заголовок не перевіряє.
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #12 : 20:44:12, 15 Березень 2012 »
Не хоче йти і цуй бут.А цією програмою не коли не користувався перший раз треба знайти інструкцію користування.

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 972
  • Рейтинг: +1103/-14
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #13 : 20:47:39, 15 Березень 2012 »
попробуй мою

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 116
  • Рейтинг: +2/-0
[Openfox AF-3018SE] Відсутній відеосигнал
« Відповідь #14 : 21:13:57, 15 Березень 2012 »
Виключив і включив компютер і пішла прошивка 3018dvbxtrem 6686 AF7RC7. але ситуація не змінилась а всі решта прошивки і бут не хотіли іти.

 

Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 5771
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
EPG з Інтернету для каналів в потоці яких EPG відсутній

Автор gotsanyukРозділ IpBox HD

Відповідей: 1
Переглядів: 4636
Остання відповідь 20:45:38, 02 Травень 2011
від bodyan
OpenFox X6 Metal HD Combo - прошивка, список каналів, ключі

Автор Супутникове ТелебаченняРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 32
Переглядів: 21764
Остання відповідь 10:12:35, 14 Жовтень 2020
від arrows
Eurosat DVB-8004 - відсутній в меню пункт 0/12v

Автор VovanUРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 4
Переглядів: 2530
Остання відповідь 19:55:59, 04 Вересень 2011
від VovanU
Dreambox 500c в меню відсутній пункт Налаштування супутника

Автор seanolegРозділ Dreambox SD

Відповідей: 4
Переглядів: 2000
Остання відповідь 05:38:17, 11 Вересень 2014
від Imperator