Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Чутки навколо DVB-T2 приймачів
b.wan:
Може кому стане в пригоді посібник користувача до Strong 8500 Т2. Деякі повчання ще не зустрічав, щоб ненаступати и ненаматувати на ніжку стульчика шнур живлення, та про вентиляцію,де ті дирочки з верху, щоб на нього нічого не ставити, а якщо нема сигналу то можливо на даній териториї не транслюется цифровий сигнал. :)От воно що.
kcander:
Я також працюю не первий рік в концерні РРТ.
Стосовно чому концерн незробив свю сітку цифри- а хто йому " разрешит".
Друге навіщо зеонбуду будувати нову інфракструктуру коли вони і так платять тільки за 4 передавачі а телекомпанії за один канал по ціні одного телеканала ось і рахуйте коли на теперішній час іде 25 каналів.
Мене більше хвилюют обмануті люди які придбали тюнера типа стартрека які вже можна викинути на смітник і в майбутнемуті люди які працюют в концерні які після закритя аналога опиняця натомуж смітнику. Кому залишится інфраструктура концерна РРТ неважко здогадатися підтверженя мойіх слів е факт що працівнеки концерна небули допущені до обслуговуваня цифри.
VANOS:
--- Цитата: kcander від 21:55:29, 27 Березня 2012 ---Я також працюю не первий рік в концерні РРТ.
Стосовно чому концерн незробив свю сітку цифри- а хто йому " разрешит".
Друге навіщо зеонбуду будувати нову інфракструктуру коли вони і так платять тільки за 4 передавачі а телекомпанії за один канал по ціні одного телеканала ось і рахуйте коли на теперішній час іде 25 каналів.
Мене більше хвилюют обмануті люди які придбали тюнера типа стартрека які вже можна викинути на смітник і в майбутнемуті люди які працюют в концерні які після закритя аналога опиняця натомуж смітнику. Кому залишится інфраструктура концерна РРТ неважко здогадатися підтверженя мойіх слів е факт що працівнеки концерна небули допущені до обслуговуваня цифри.
--- End quote ---
Згоден. Ось одна розмова. це було ще перед впровадженням цифрового телебачення, якраз тоді коли ділили цю сферу. Приходить магістральний інженер до директора однієї з філій, питає як йому і що готувати для цифри. Директор же йому каже: нічого не потрібно, це не ми будемо робити цю мережу, ще не відомо чи ми будемо її обслуговувати.
От і залишився концерн звичайним надавачем аредних площадок для "Земнобуду", а працівники швидше за все в кращому випадку будуть звичайними сторожами, а хто не захоче піде на іншу роботу чи на вільні хліба (я швидше за все так і зроблю).
*-P *-P *-P *-P
b.wan:
Ще одна середина від Trimax TR 2012 на перший погляд нічого зайвого, живлення можна підкидати навіть користовачу.
kostchen69:
--- Цитата: savsav від 13:15:13, 25 Березня 2012 --- Дзвонив колега і розповідав, що десь рік назад він купив собі новий LCD телевізор і в магазині йому про рекламували телик з вмонтованим декодером DVB-T2 з акцентом на майбутню єфирну трансляцію в Украіні в даному стандарті, переплативши десь 60 у.о. від схожого телевізора без вмонтованого DVB-T2 тюнера...
Говорю йому, що тепер йди в той магазин з відром за " Ірдето клоакою", бо без неі єфірний малевіч будеш дивитися! :-Р
P.S. я теж до останього не чув, що сигнал збираються кодувати, а скільки народу купили такі теликі переплатиіши за "пустий" тюнер... >:(
--- End quote ---
Зараз майже всі ТВ, з тих кращих роблять з вмонтованим Т1-Т2.
Навігація
Go to full version