Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Чутки навколо DVB-T2 приймачів

<< < (8/10) > >>

mikol:
Можу Вас Slavon  запевнити як людина , що третій десяток років займається експлуатацією потужних передавачів аналогового телебачення, що мультиплекси побудовані практично "з нуля" ,так дійсно передавачі в основному (не всюди ) встановлені  на існуючих станціях Концерну  РРТ (що правильно ,не будувати ж нові) За оренду приміщень та веж Концерн РРТ отримує оплату.А інвестиції в побудову цих чотирьох мультиплексів  далеко не 150 млн.грн.(Я правда зовсім не знаю на що ці 150млн. витрачені.може їх і вкрали).Я не прихильник ПР і не деалізую цю владу ,"лапшу " мені вже важко навішати.Але то ,що зроблено то зроблено і вже працює.І цифрове телебачення в Україні буде розвиватись .PS.Так само можна говорити і про ЕВРО 2012.

savsav:
   Дзвонив колега і розповідав, що десь рік назад він купив собі новий LCD телевізор і в магазині йому про рекламували телик з вмонтованим декодером DVB-T2  з акцентом на майбутню єфирну трансляцію в Украіні в даному стандарті, переплативши десь 60 у.о. від схожого телевізора без вмонтованого DVB-T2 тюнера... 
   Говорю йому, що тепер йди в той магазин з відром за " Ірдето клоакою", бо без неі єфірний малевіч будеш дивитися!  :-Р
  P.S. я теж до останього не чув, що сигнал збираються кодувати, а скільки народу купили такі теликі переплатиіши за "пустий" тюнер...  >:(

oleh61:
а якщо ,ще доплатити і купити карту доступу на клоаку ,якщо є такі картки в природі

slavon:
Таких карт немає і судячи з усього ніколи не буде, клоака зашита в процесор приймачу. Обіцяли для ТВ з підтримкою DVB-T2 САМ модулі  ca.,

VANOS:

--- Цитата: mikol від 11:52:46, 25 Березня 2012 ---Можу Вас Slavon  запевнити як людина , що третій десяток років займається експлуатацією потужних передавачів аналогового телебачення, що мультиплекси побудовані практично "з нуля" ,так дійсно передавачі в основному (не всюди ) встановлені  на існуючих станціях Концерну  РРТ (що правильно ,не будувати ж нові) За оренду приміщень та веж Концерн РРТ отримує оплату.А інвестиції в побудову цих чотирьох мультиплексів  далеко не 150 млн.грн.(Я правда зовсім не знаю на що ці 150млн. витрачені.може їх і вкрали).Я не прихильник ПР і не деалізую цю владу ,"лапшу " мені вже важко навішати.Але то ,що зроблено то зроблено і вже працює.І цифрове телебачення в Україні буде розвиватись .PS.Так само можна говорити і про ЕВРО 2012.

--- End quote ---
Згоден, все правильно. >:(
Але от цікаво наф.га для цієї залучати недержавну фірму, невже в Концерні РРТ немає спеціалістів для цієї роботи, чи Концерн не може сам заробляти гроші, може в Концерні займаються іншою діяльністю. А так як бачимо в майбутньому Концерн РРТ який являється державним підприємством усувають від його прямих обов'язків. Виходить що РРТ будуть просто надавати арендні площі "Земнобуду" який в свою чергу стає монополістом в наземному телебаченні. І як ви думаєте хай краще монополія буде належати якійсь комерційній структурі, яка в любий момент може припинити трансляцію, чи краще б було щоб цим розпоряджалась держава.
Хоча все в нас робиться через ..... головне щоб бабки відбити.
І ніби що таке 150млн.грн. замало, само собою от і тюнера придумали з викрутасом щоб не дай бог хтось ще грошей не заробив. А в майбутньому ще якусь фігню придумають щоб процентів 200 і більше собі кишеню запхати. Гроші, гроші, гроші.....
Якщо чогось не розумієте і вас дивує копніть глибше і там побачите гроші і ще раз гроші. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version