Приймачі DVB-S2 (sh4) > Прошивка, плагіни, списки каналів

CS і Spark

<< < (2/2)

VictorZ!:

--- Цитата: Yaro від 08:43:46, 22 Лютого 2012 ---
--- Цитата: VictorZ! від 22:18:22, 20 Лютого 2012 ---Не можу запустити екстру по шарінгу на оскамі...

--- End quote ---
Не так там то все складно, як здається, ну трохи треба посидіти :)

--- End quote ---
Я ще паралельно звернувся до хлопців, в яких я беру шару... Не довго розбираючись, вони скинули мені всі файли, я тупо скопіював у відповідні папки в 8120 і все запустилося з 1-го разу. Ну, там ще бісс ключі підправив під актуальні канали - все грає. Просто -виявляється - що має працювати по протоколу cs357x, а не по мжкамд. Думаю, підійде для багатьох операторів шари, які дають перегляд по цьому протоколу по одеому порту на всі пакети.

slavon:
VictorZ! Для довідки : cs357x - це один з протоколів обміну інформацією з сервером шари..., мжкамд -  один з ЕМУ ...  ca.,

VictorZ!:
ну так, так.... то я  думав одне, писав друге..... Головне, що все працює!

Yaro:

--- Цитата: oleh61 від 16:52:21, 22 Лютого 2012 --- "плагіном Wicardd "- шукати в гуглі  ,чи можете дати посилання ???

--- End quote ---
Викладаю. Свої дані прописати в wicard.conf. Перейти з канала на канал, дивитися.

VictorZ!:
перепрошую, що не зовсім в тему. але запитання з приводу Wicardd:

в документації написано, що підтримуються СОМ-порти... а чи можна Wicardd використовувати як МПЦС , тільки щось змінити в конфігурації? я то міняв там щось, але настроїти не вдалось.... програма запускається і через пару секунд закривається...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version