Приймачі DVB-S2 (sh4) > Прошивка, плагіни, списки каналів

CS і Spark

(1/2) > >>

Yaro:

--- Цитата: VictorZ! від 22:18:22, 20 Лютого 2012 ---Не можу запустити екстру по шарінгу на оскамі... канали в бісс- теж не роблять...СПАРК. десь прочитав, що  GI S8120 зовсім не те, що аміко.... коротше- заплутався зовсім...

--- End quote ---
Не так там то все складно, як здається, ну трохи треба посидіти :) Виходи в асю, кинув тобі в лічку, почаклуємо...

Wasja:

--- Цитата: VictorZ! від 22:18:22, 20 Лютого 2012 ---Люди, допоможіть розібратись з GI S8120. Купив на свою голову.... - власне, не на свою, замовлення... Не можу запустити екстру по шарінгу на оскамі... канали в бісс- теж не роблять... Інформації про настройки того оскама- не можу нормальної знайти.. сиджу вже добу і ладен розбити того тюнера... емулятор в тюнері, запущений... файли- ну ясно, що такі як треба (на мою думку...). СПАРК. десь прочитав, що  GI S8120 зовсім не те, що аміко.... коротше- заплутався зовсім...
Прошу допомоги, хто мав справу...

--- End quote ---
А чому саме в оскамі шара працює дуже не погано в мжкамі. У мене даний апарат працює з шарою просто супер, навіть фільми писав ніяких затиків практично немає, а на рахунок шари на екстру тут трохи проблематично, пробував багато пакетів через шару єдина Екстра поки що з затиками, не можу підібрати оптимальні настройки хоча читав на багатьох форумах, що це проблема в шародавачів поки що вони ніяк негарантують стабільної роботи даного пакету.
 А на рахунок GI S8120 вже поставив чотири штуки і дома такий же, правда шара Супер 36 всі задоволені, прошивка 1.2.32 єдиний недолік що інколи треба перегружати мжкамд, інтернет через USB модем, а в одного клієнта ставив через WI-FI (свисток) працює прекрасно. ca.,

slavon:
На Sh4 процесорах "шара" Екстри не йде на ЕМУ mgcamd як у Шпарку і на Е2. На Mips процесорах все йде добре. Тут, якщо хотіти дивитися Екстру на SH4 потрібно ставити інший ЕМУ нариклад OSCam чи X-Cam...   

Yaro:
Так було і в мене до останнього часу - я скакав по емуляторах, якщо хотів Екстри. Радикально вирішив проблему плагіном Wicardd, на ньому працює все і ніяких перескакувань на інші емулі :)  O0 *-P An14 ca., І софткам від мжкамда він спокійнісінько хаває, теж плюсочок. Хіба що коли я забажаю побігати по емулях...в мене їх натицькано немало, для експериментів :)

oleh61:
 "плагіном Wicardd "- шукати в гуглі  ,чи можете дати посилання ???

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version