Технічний відділ > Майстерня
Нетипові несправності типової апаратури
nico2:
Як можна мотор підключити після дайсіка і він ще й працює,адже взимку на морозі мотор тяне всі свої 500 ма і ще й більше,а там смдшні слаботочні транзистори,хіба що в старих щось більш потужне розраховане максимум на 50 ма,і чому така схема,може просто багатий на кабель?
slav0n:
та ясно ж - дісек тільки після мотора.
Стосовно нетипових: колись у своєму теліку виловлював неправильно запаяний електроліт, зплутали полярність :D
Android-80:
Дякую всім за допомогу. Яж в свому пості писав,що поставити дісук після мотора нема змоги(тобто не пропонувати),тому і написав в цій темі Нетипові несправності типової апаратури,адже нормальні люди ставлять дісеки після мотора(на крайняк 12-ти вольтовий перемикач),а в мене вийняток. Розумію,що дісеки зараз паршиві(щось пристойне найти важко),доречі іноді при установці дісеки вилітають через навантаження сатфайндера,а за підкорочування твінів(дісеків напевно десять спалив) я вже мовчу. Хтось писав що зимою мотор дає навантаження 500мА,-щось я сомніваюсь,адже матимемо 500+100мА(дві голови)=600мА чи 500+200мА(чотири голови)=700мА. Максимум на виході тюнера 650-700мА,далі вилетить LM317 чи його обв"язка.
ЗІ. Короче через годину мені привезуть дісек розміром з дві пачки від сигарет(750мА),я спробую і відпишусь,а якщо знов вилетить,то прийдеться міняти місце дислокації мотора(бо наразі стоїть в труднодоступному місці). *-I
Android-80:
Питання нарешті вирішено! Поставив дісек Sky Fly SF-8005(500mA). Поганяв і все працює добре. Раніше,при підключені нового дісека(та шняга маленька), одразу вилітав другий порт. Мотор підключений до першого порту.Тепер все Very Good *-I
Навігація
Go to full version