Технічний відділ > Майстерня
Нетипові несправності типової апаратури
Yaro:
Тут пропоную викладати інформацію про нетипові ситуації при ремонті будь-якої апаратури та інфо про те, як Ви з цим упоралися.
Ось я не так давно я мав проблему з Глобо 6010, грішив на конвертор, котрий постійно видавав 22Кгц,шив різні дампи.А вирішення було банально простим: біля КА317, в її обв"язці, вичепив приладом несправний SMD р-n-p транзистор - і все стало пучком...
Yaro:
Ум-гу...тема нецікава, як на перший погляд...подивимося in the future...
Yaro:
Ага, у всіх все типове, ну то не є ненормально :)
Кенвуд-1, все пучком, все витирається-шиється, а тюнер таки не світить.
Діагноз після кількох днів роботи: несправна флешка каналів, десь має биті блоки чи сектори...хоча грішив на Еепром спочатку, навіть замінив.
От так-от...
Android-80:
Маю теж проблемку. Отже почну: вдома опен 800-тий, надворі мотор STRONG 2100+Triax 0.88+голова Inverto(ku) та 0.95харків+Inverto(circular). Між квартирою та мисками 47 метрів доброго фінмарку. Тарілки підключені через дісек(мотор на першому порті, Харків(36Е) на другому порті). Голови 100% робочі,бо пробував міняти. Отже проблема полягає в тому,що дісек стоїть до мотора і постійно вилітає. Тай до того дісеки гавн...ні та навантаження на той же дісек не мале(мотор+два конвертера).Чесно кажу,за місяць четвертого дісека поміняв *+*- Ваші пропозиції...
ЗІ. Хтось пробував ставити великі дісеки,розміром з аудіокасету??? Ставити 12-ти вольтовий перемикач та поставити дісек після мотора не пропонувати.
tosat:
Дивно Ти підключив...Так в мене навіть не хотіло працювати...
А підключено в мене так: від тьюнера кабель йде до полярмоунта (фірми МОТЕК), далі до 10 портового дісека SW101 включений по протоколу 1.1 , бо маю 7 тарілок, на двох стоїть додатково ще дві головки (на С банд, і ще одна на полярмоунті 36Е та 39Е, щоб переглядати канали з цих двох супутників не крутячи мотором), є ще в одному місці розгалуження (для зменшення довжини кабелю) тобто до одного порта SW101 підключений звичайний дісек який працює по протоколу 1.0. Все це прекрасно працює на двох моїх тьюнерах (див. підпис) один з яких підключений через петлевий вихід...З часом планую придбати ще Твіни, та кожен тьюнер розділити окремо...
Думаю, що і на Опені подібна система повинна працювати.., можливо трохи більше кабелю піде, зато по науці та надійно..
Навігація
Go to full version