Технічний відділ > Практика встановлення антен.
4W+5Е+13Е+31Е! - реально???
Diller:
Я вам скажу з практики. У мене 1,2м мабо .В центрі Хотбірд .стаоїть ще астра19,2 вот поза астрою пробув головку в руках тримати .з усіма маніпуляціями 20-30 макс відсотків було на аріоноподібному тюнеру.Якщо взяти меншу тарілку там хіба в хорошу погоду можна буде ловити і це при умові шо в центрі буде головка на Хотбірд
Mxat:
Я також пробував ловити даний супутник,антена була Yota і в фокусі 13е.Але якість сигналу була низькою,канали прописалися на моєму sf20 не під своїми іменами а як chan1,2,3...і так далі,канали розсипалися.Тодіж я спробував зловити 36е так от його я злвив з більш менш нормальною якістю,навіть при тому що фокус був 5е.
nico2:
--- Цитувати ---пустопорожні заяви, а є закони фізики і розрахунки які кажуть що таке не можливе...
--- End quote ---
невже ? а може все залежить від розміру тарілки і розмитості фокусу все таки?
slavon:
nico2 Може й залежить, не знаю... ??? :2funny: :2funny: :2funny: Я розумію що я для Вас не авторитет, тому особисто для Вас повторюю посилання на форум Альяно - одного з провідних російських спеціалістів, в галузі прийому САТ ТВ. Читайте тут та тут, і потім не кажіть що не читали... ca.,
дядя Міша:
А якщо так 13+31.5 а з ліва 4 +4.8 ....?????????
Навігація
Go to full version