Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120
GI S8120
olvilu:
Імідж встановив, безкоштовні канали дивлюся, а шару налаштувати не виходить, а саме, не можу знайти меню емулятора MGcamd 1.35., щоб перезавантажити його. Налаштування шари кинув у var/keys/
VictorZ!:
В плагінах має бути мжкамд, якщо біля нього гоить зелений кужок- то плагін включений, якщо червоний- то виключений. все, нічого перезавантажувати не треба!
busk:
Щось ніяк не можу зрозуміти, що твориться з сигналом з супутника, що надходить на GI S8120, наскільки сам ресивер є чутливим, а то на одному транспордері Сіріуса показує на шкалі майже 100 % з одного і того самого супутника, на іншому, - що відсутній сигнал.
Намагався досягти максимального сигналу з супутника, бо думав, що антена трохи "підсіла", чи змістилася від вітру, проте все залишилося без змін.
Та сама картина й на інших супутниках і іншій тарілці.
При сигналі НТВ+ також майже 100% , Триколор 75-85%: на транспордері 12149 L MPEG-4 27500 3/4 сигнал відсутній, як не крути тарілку...
Прошивка стоїть на тюнері остання .54.
Ще ось думаю, чи не може бути проблема схована в DiSEqC х4. Він старенький і років 13 вже працює на дощі і морозі. Може де там відбувається збій?...
Сподіваюся на кваліфіковану пораду ca.,
slavon:
Напишіть конкретно який ТР на Астра 4а (Сіріусі 4) у Вас приймається , а який ні...
Попробуйте тимчасово виключити зі схеми комутації дісік...
busk:
Сигналу немає з 11919 H RTR Planeta Baltia 27500-3/4.
--- Цитувати ---виключити зі схеми комутації дісік.
--- End quote ---
В настройках поставив на виключено, але результату немає. Добре було б спробувати на пряму, але на то треба час, аби до дісека добратися і знайти перехідник, щоб з"єднати кабеля.
Навігація
Go to full version