Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120

GI S8120

<< < (12/20) > >>

Snoop:
Який кабель використовується?

busk:
Звичайний, який продають на базарах і в магазинах білого кольору :) В мене була вже ситуація з кабелем, але там сигнал падав  поступово на кожному з транспордерів (одночасно). Аж поки не зник зовсім. Так тривало десь до місяця часу. Заміна допомогла і сигнал знову став максимальним.  Думаєте, що в даному випадку заміна кабелю допоможе? Чому ж тоді така різниця в силі сигналу на різних транспордерах одного супутника? Кабель же той самий.
Я планую десь  до кінця місяця поміняти всі кабеля, дісек, бо вони вже свій строк відпрацювали 8-12 років... Але чи в них причина?

slavon:

--- Цитувати ---Звичайний, який продають на базарах і в магазинах білого кольору :)
--- End quote ---
Це не відповідь, на базарах продають різні кабеля... Тому гляньте то написано на самому кабелі...

--- Цитувати ---Чому ж тоді така різниця в силі сигналу на різних транспордерах одного супутника?
--- End quote ---
Тому що так є - ТР віщають з різною потужністю та знаходяться в різних променях, наприклад 11919 H RTR Planeta Baltia 27500-3/4, йде з вузького балтійського променю Nordic BSS...  http://www.lyngsat.com/Astra-4A.html

busk:
кабель FINMARK RG-6/U COAXIAL CABLE 750 HM

ЦІ КАНАЛИ , ПО ВЕЛИКОМУ РАХУНКУ,  Й ТАК НЕ ДИВЛЮСЯ, АЛЕ Ж ЗАВЖДИ ХОЧЕТЬСЯ, АБИ СИГНАЛ БУВ ХОРОШИЙ І НІЧОГО НЕ ВТРАЧАЛОСЯ :)

Snoop:

--- Цитата: busk від 11:59:31, 01 Вересня 2012 ---Я планую десь  до кінця місяця поміняти всі кабеля, дісек, бо вони вже свій строк відпрацювали 8-12 років... Але чи в них причина?

--- End quote ---
Важко сказати в чому причина?
Вона може бути:
1. в кабелі
2. головка
3. дісік
4. погано наставлена антена
PS: головку покрути на 15-25град відносно його кріпленя!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version