Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120
GI S8120
VictorZ!:
Cписок каналів і фільмів для WEB tv. Закидайте в папку плагін/вебтв і дивіться різні канали і фільми. Пропоную викладати щось своє і свіженьке, бажано перевірене і 100% робоче. В цьому списку не все показує, може хтось доповнить з укр. фільмами і каналами?
Викладаю також файл аріал.ттф, якщо проблема з малими літерами на звичайному телевізорі.Файлом з архіву треба замінити такий же в папці root/spark/AppRes і перезавантажити рес.
VictorZ!:
АХТУНГ! Щодо оновлень програмного забезпечення - найбільш стабільним в роботі виявилося ПЗ 1.2.45. Хоча зараз при підключенні до інтернету тюнер повідомляє про новіше ПЗ - 1.2.48 - вкрай не рекомендую його встановлювати - працює нестабільно, при вимкненні живлення (з мережі) на двох тюнерах повністю пропали канали, шара і веб-тв працює не стабільно - зависає, при цьому допомагає тільки перезавантаження ресивера.
Довелося повертатись на старішу версію ПЗ - 1.2.45, так що майте на увазі....
VictorZ!:
Мій список каналів з фаворитами на "дракон" +36Е.
В списку також присутні канали з 31.5Е , 53Е, 75Е, але у фаворити я їх не ставив. Кому треба- готові канали сам додасть.
olvilu:
Доброго дня, підкажіть будьласка чи є якийсь редактор каналів на 8120, і куди кидати список готових каналів, або дайте посилання. Дякую
VictorZ!:
Я не знаю, я просто зробив свій список каналів вручну з пульта, і розмістив їх так, як мені було потрібно. Потім в меню вибрав "система- зберегти на юсб -" і зберіг настройки на флешку. Якщо треба залити в тюнер список каналів, то треба просто підключити флешку чи зовнішній юсб-вінчестер до тюнера і вибрати в меню поновлення настройок з каталогу на флешці, вибираєш файл version.xml і тиснеш ОК - тюнер далі сам знає, що робити. 5 сек- і список каналів в тюнері. Все банально просто- лінукс, аднака! і нормально описано в інструкції до тюнера (якщо не стоїть енігма. а стандартний спарк).
Навігація
Go to full version