Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120
GI S8120
oleh61:
тестував Е2
1.кілька "затиків" ввечері - поганий нет (GPRS)
2.підключив СКАРТ - модем "відпав" -ніякі танці (шаманські з бубеном не допомогли відновити зєднання)
3.перезалив імідж - включив модем -працює - залив списки каналів - модем "відпав -читай попер.рядок
4. по ЛАН "шарик " працює
висновок - кривий сирий софт (пробував кілька іміджів) до цього металолому
я вже не кажу про так званий "режим очікування" , розгортання картинки стрибком, акустичні удари при відключенні,
якість картинки СД каналів -бажає ліпшого,НД -хороша,
чутливість до пульта або зависока,або занадто тупа,залежно від розкладки
з.і. тюнер для ворога :2funny:, або чекати рік-два поки вдосконалять софт :'(
slavon:
--- Цитувати ---з.і. тюнер для ворога :2funny:, або чекати рік-два поки вдосконалять софт :'(
--- End quote ---
Ну я б не був настільки категоричним :2funny: , для ворога це Стронг 7700/07 :2funny:, а GI S8120 (Amiko Alen 8900) навіть досить нормально працює на Е2, звичайно це не DreamBox 500HD/800SE , але ж ціна у порівнянні з тими ж Дрімбоксами у 2 рази менша. Порівняємо GI S8120 (Amiko Alen 8900) з трохи дешевшими ХД приймачами без ОС Лінукс типу Ортон Х403 чи Аріва 100/200 - так ось перші у порівнянні з другими це те саме що порівнювати сучасну Шкоду чи Фольцваген і совітські Жигулі...
Нез наю, як по якості заліза, Фулан все ж таки напевно програє трохи Фортісу, але якщо порівнювати якість роботи офіційного ПЗ GI S8120 (Amiko Alen 8900) і Openbox HD Sx то як на мене тут на голову попереду Фулан ... ca.,
Wasja:
На багатьох форумах сказане що Енігма поки що сира для даного тюнера, наразі використовую Спарк + ЮСБ модем досить навіть пристойно працює затиків практично немає, прошивка 1.2.32 шарік Супер 36 льотає на ура. Клієнти задоволені, а чого ще треба. Була проблема підключити ХАБ щоб одночасно був підключений і модем і флешка, бо не з всіма фірмами працює, рішенням проблеми став ХАБ фірми Самсунг- все працює чудово, тепер можна і фільми на флешку писати. В цілому даним тюнером задоволений. ca.,
ioan:
втикав 2 перші попавші під руку хаби, оночасно пробував флешку , юсб Vi-Fi і радіомишку все працює
Wasja:
Значить Вам пощастило, а мені під руки два рази попали якісь підробки, що ні флешки ні модема не бачив тюнер. ca.,
Навігація
Go to full version