Enigma / Enigma 2 > Vu+ HD
Galaxy Innovations S8180 (Vu+ Solo). Враження і обоворення.
vasjabr:
Перепрошую... Все получилось- скинув на заводські та повторно залив. *-A ca.,
oleh61:
дозволю собі цитату ...
canzas:
--- Цитата: canzas від 12:38:24, 31 Грудня 2012 ---Хто з Західної України і дивиться теж через цей тюнер-12073 v 27500 HD-кіно і ще кілька каналів ,як з сигналом?Теж показує тільки в хорошу погоду чи це у мене антена погано налаштована?
--- End quote ---
Ну й намучився я з антенною, крутячи її як зірку на Різдво, а причина була в конвертері,чомусь саме ця частота не йшла ,замінив головку і все в нормі.
oleh61:
цікаво ,хто має встановлений BH2.0.3 , чи ставляться і коректно працюють плагіни ,ті що працювали в попередніх іміджах ? бо мене раніше не потішив 2.0.1 :'(- не працювали потрібні мені плагіни ,вернувся на обкатаний 1.7.5.
та і нема зараз часу ,щоб по-новому освоювати новий імідж ,
на буржуйських форумах -суцільні подяки команді BH за новий імідж -від юзерів , оце ,власне , зацікавлює
oleh61:
встановив ВН2.0.3. , краща картинка ніж на 2.0.2 ,бо нема "вибивання рядків" ,а рес гріється (з різними скінами) ,що не міг примонтувати флешку (для EPG та піконів) >:(
викинув кілька плагінів ,почекав 30 хв. -поки застигне тіло ,потім легко , без форматування, примонтував 4 гектари, і швиденько завантажив EPG та створив свап-файл 128М :) - тепер флешка "не відпадає"...
от я і думаю -чи то імідж -важкуватий ,чи то жара -та мозги в ресі і в мені гріються ???
з.і. добрі люди по такій жарі пють пиво в холодочку ,а не тероризують залізяки :2funny: :2funny: :2funny:
Навігація
Go to full version