Enigma / Enigma 2 > Vu+ HD

Galaxy Innovations S8180 (Vu+ Solo). Враження і обоворення.

<< < (2/23) > >>

slavon:
oleh61  An14 Не треба сприймати все так буквально і на власну адресу  :2funny:, під
--- Цитувати ---здавайте розбиратися 
--- End quote ---
я мав на увазі давайте більш докладно порівнювати, запропоновані Вами для порівняння моделі, а не розбиратися особисто з Вами...  ca.,

--- Цитувати ---знаю ,що ви запеклий прихильник Дрімів   O0,а я любив рес. Опен
--- End quote ---
І до чого тут це, я також колись любив реси Опен Cx, доки не спробував Дрім ХД  :2funny: :2funny: :2funny:, навіть наставив трохи клієнтам С5,с7,с8 і був би ставив далі, але  СС не змогла пів-року розтаможити С4 і С6, а тим часом на ринку з'явилися більш дешеві Аміко Алени і GIS 8120 і як кажуть у нас, поїзд пішов, а СС на нього не встигла... :2funny: На цьому лірику закінчуємо...  ca.,
Особисто я ввжаю що лінійка "дрімбоксподібних" приймачів ТМ GI Vu+ має право на існування та в ціновій займає нішу між DreamBox HD (китай) та оригіналами  DreamBox. Також GI Vu+ успішно конкурує з OpenBox Sx HD ...

oleh61:
а як розцінювати мережний адаптер -окремий блок живлення ?
цей "апендицит" -несолідно свідчить про те ,що виробник не зміг вирішити моноконструкцію і її температурний режим  :'(
нагадує радіотелефон ,чи тел. з АОН -з його адаптерами - це несерйозно ,несолідно  :2funny:
трудно уявити собі комп (не ноут) ,плеєр чи телевізор з окремою мережною прибамбасою   :'(

slavon:

--- Цитувати ---а як розцінювати мережний адаптер -окремий блок живлення ?
цей "апендицит" -несолідно свідчить про те ,що виробник не зміг вирішити моноконструкцію і її температурний режим  :'(
--- End quote ---
Як на мене то виносний (окремий) БЖ це перевага для користувача - здох БЖ - купив новий, замінив і вуаля...  :2funny: :2funny: :2funny:

tosat:
oleh61: любий ремонтник скаже, що так краще, бо як писав вище Славон (у нас напруги в мережі гуляють як хочуть, особливо під час грози..), а от те що в дрімі є  eSata - відчутна перевага при копіюванні файлів великого об"єму, самі переконаєтесь наскільки довго перекидати контент по USB.. :)
Крім того завжди є можливість його (дрім 500HD) заживити від зовнішнього акумулятора (непотрібно UPSa)..

oleh61:

--- Цитата: tosat від 08:44:50, 15 Січня 2012 ---oleh61: любий ремонтник скаже, що так краще, бо як писав вище Славон (у нас напруги в мережі гуляють як хочуть, особливо під час грози..), а от те що в дрімі є  eSata - відчутна перевага при копіюванні файлів великого об"єму, самі переконаєтесь наскільки довго перекидати контент по USB.. :)
Крім того завжди є можливість його (дрім 500HD) заживити від зовнішнього акумулятора (непотрібно UPSa)..

--- End quote ---
я це розумію -бо сам вже купа років (~35) -"любий ремонтник", купуємо,щоб ремонтувати???   :2funny: 
  а про eSata i USB - згідний на 101%
 :2funny: щоб живити апарат від зовнішної АБ - то ліпше живити вже всю апаратуру від бензогенератора  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version