Enigma / Enigma 2 > Vu+ HD

Galaxy Innovations S8180 (Vu+ Solo). Враження і обоворення.

<< < (9/23) > >>

mozart:
Зараз в Україні зявились GI S 8180 Solo !!! Я підкажу як визначити оригінал 100%!!! Загляньте зверху приймача через прорізі.На єлектролітах (конденсаторах) середнього и великого розміру, НА ТОРЦІ, буде вибита 3 лучева звізда.(С торця 3 луча тобто) Це конденсатори Sam Yong корейського походження і ТІЛЬКИ вони стоять в оригіналі. Якщо побачете на торцях хоч яких конденсаторів крест,- то це китайський клон (це китайські єлектроліти)! Є і другі розбігі, але достатньо той що я вказав!!! Ціна клона повинна бути не вище 1200-1300 гривень, тож дивіться щоб вам не впарили клон за ціною оригінала!!!

vitivan:

--- Цитата: mozart від 09:10:33, 21 Вересня 2012 ---Зараз в Україні зявились GI S 8180 Solo !!! Я підкажу як визначити оригінал 100%!!! Загляньте зверху приймача через прорізі.На єлектролітах (конденсаторах) середнього и великого розміру, НА ТОРЦІ, буде вибита 3 лучева звізда.(С торця 3 луча тобто) Це конденсатори Sam Yong корейського походження і ТІЛЬКИ вони стоять в оригіналі. Якщо побачете на торцях хоч яких конденсаторів крест,- то це китайський клон (це китайські єлектроліти)! Є і другі розбігі, але достатньо той що я вказав!!! Ціна клона повинна бути не вище 1200-1300 гривень, тож дивіться щоб вам не впарили клон за ціною оригінала!!!

--- End quote ---

В мене були Vu+ Solo Ferrari з такими конденсаторами, це не показник для визначення. Хто не захоче сказати правду про походження тюнера той і не скаже. Друже, якщо дивитися тільки на це, то через твої поради впарять полюбому.

mozart:
Щоб не впарили iснують глаза, вуха та знання!!! Я не зрозумiв, так якi ,були у вас конденсатори??? Наприклад та прикмета (уважно прочитати) ще не пiдводила!!! На оригiналi- ТIЛЬКИ 3 лучi повинно бути!!! На клонi також присутнi обвьязково крест на торцi.

vitivan:
" НА ТОРЦІ, буде вибита 3 лучева звізда.(С торця 3 луча тобто)"  -  ось такі.

oleh61:
то вже пишуть писаки "3 лучева звізда"  :2funny: ,то напишіть - "значок від мерседеса"  :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version