Автор Тема: Strong 7700(віасат)- проблема з зображенням  (Прочитано 1846 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kandrij

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 575
  • Рейтинг: +450/-0
strong 7700(віасат) рве зображення бж ні при чім.Хто щось підкаже.
Я твердо вірю, що не за горами,
Той час, коли зійдуться Сян і Дон
В єдине русло, і поміж братами
Для злагоди не буде перепон

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3690
  • Рейтинг: +4734/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
Strong 7700(віасат)- проблема з зображенням
« Відповідь #1 : 17:23:23, 13 Січень 2012 »
Десь на САТ ТВ форумах була інфа що це заводський брак приймачу, вірніше його проца, що проявляється після року експлуатації... Ремонту не підлягає..., короче під поїзд той металолом...
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 667
  • Рейтинг: +1211/-7
Strong 7700(віасат)- проблема з зображенням
« Відповідь #2 : 20:34:10, 13 Січень 2012 »
поміняй там біля вч блоку кілька 5 вольтових електролітів  O0
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
Strong 7700(віасат)- проблема з зображенням
« Відповідь #3 : 21:14:32, 13 Січень 2012 »
поміняй там біля вч блоку кілька 5 вольтових електролітів  O0
Це лишень при умові, що "рве" на усіх каналах :2funny: А якщо, лишень на кодованих, то це проц і як казав Славік- під поїзд...

Відсутній kandrij

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 575
  • Рейтинг: +450/-0
Strong 7700(віасат)- проблема з зображенням
« Відповідь #4 : 14:48:04, 14 Січень 2012 »
поміняй там біля вч блоку кілька 5 вольтових електролітів  O0

 

Це лишень при умові, що "рве" на усіх каналах :2funny: А якщо, лишень на кодованих, то це проц і як казав Славік- під поїзд...

рвало тільки на кодованих,але замінив конденсатори,які вказав SERS3333 і все супер.
дякую всім за інфу.
Я твердо вірю, що не за горами,
Той час, коли зійдуться Сян і Дон
В єдине русло, і поміж братами
Для злагоди не буде перепон

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 477
  • Рейтинг: +149/-0
Strong 7700(віасат)- проблема з зображенням
« Відповідь #5 : 16:09:12, 14 Січень 2012 »
запізнився,  і в мене таке траплялось що лишень один кондюк біля проца 220mf 10v був вагітний- замінив і все добре , але через 2 місяці знов принесли: картку не бачить - оновили а він пін вимагає 4 нулі не проходить, всього на всього електроліт у БЖ 68mf 450v замінив і все стало в нормі... отак  ca.,

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 2496
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3159
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2137
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 2893
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 697
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh