Приймачі DVB-S/S2 > X80, X90
Реанімація X80 після невдалої прошивки.
Astronomy:
--- Цитата: bodyan від 08:09:44, 15 Березня 2012 ---Повторюсь: справа в тім, що жодна з програм не виконує повноцінного з'єднання з приймачем - відсутня можливість роботи з флешкою (визначення/стариння/запис), а вибір дампу це вже справа другорядна.
--- End quote ---
Бодя я це зрозумів з поста #31
я написав один із способів як можна відновить(в мене так вийшло) ,в мене програ давала повністю стирать/записать,але всерівно тюнер потім не включався
kcander:
Після прошивки флешки EJTAG на 4100 V16 малевич, + прошив через компорт і тюнер ожив.
iva3:
недавно прошивав PVR і в процесі прошивкі витянув не того шнурочка і попав на ЖТАГ
викладаю
повторяю відновлення X80 PVR
берем жтаг для Глобо 7010 на мікрасі
нічого не випаюем ніяких перемичок не ставим
впаюем 6 проводків на флеш схема в архіві
напруга 3.3в з 3 ногі флеши
підключаемся до компа тюнер в резетку
відкриваем прогу в ній з верху справа вибираем Eon EN25(B/D/F/P)
стираем флеш
вибираем дамп що в архіві
клякнем по кнопці програмуем.
йдем на перекур :)
все відключаєм і підкл.до тв. якшо нада прошиваем своєю прошивкою і *oohaa*
grek:
Вставлю своїх п'ять копійок. Піднімав два Х 80 HD, після невдалої прошивки, так от для одного використовував EJTAG TT 1.0.6.17 а для другого EJTAG TT 1.0.6.15. Для кожного ресивера треба підбирати версію EJTAG TT свою. Можлива ця інфа комусь знадобиться.
elektronik05:
При прошивці флеш 25x16avs1g з Х80 на программаторі вливаю дамп прошивки абс але рес не стартуе , треба лити якийсь інакший чи проблема в чомусь другому? Хотя з мертвого рес став полумертвий бо прошився через RS232 .
Навігація
Go to full version