Приймачі DVB-S/S2 > X80, X90
Реанімація X80 після невдалої прошивки.
SashaTv:
--- Цитата: bodyan від 16:59:14, 14 Березня 2012 ---- софт Software_patch_X80_X80RF_V1.1.59C_new_menu_loader1.06.zi! ніякого відношення до приймачів PVR немає
--- End quote ---
Без сумніву-але Astronomy в своєму пості мав на увазі нетрадиційний спосіб відновлення.
oldmi:
--- Цитата: tosat від 16:46:20, 14 Березня 2012 ---Щось не можу зрозуміти, якщо Бодя написав, що флеш не визначаєть
--- End quote ---
От як раз вся проблема в тому, що не можливо законнектіться з тюнером, проблема саме лише в цьому, а який дамп туди потім лити це зовсім інша справа
Yaro:
--- Цитата: SashaTv від 17:13:59, 14 Березня 2012 --- Без сумніву-але Astronomy в своєму пості мав на увазі нетрадиційний спосіб відновлення.
--- End quote ---
Наголос на слові " нетрадиційний". Заслуговує на увагу. Хоча, можливо, і не підійде в 100% зі 100 - але на кожен гвіздок є свій молоток. An14
Astronomy:
я вказав яким способом мені вдалося підніть два тюнера,я зними промучився днів 5,софти брав різні, EJTAG TT теж різні пробував !коли заливав через EJTAG TT софт рідний ,програма показувало що все залилось нормально,но тюнер так і не працював!
тільки так вдалося його оживить
bodyan:
Повторюсь: справа в тім, що жодна з програм не виконує повноцінного з'єднання з приймачем - відсутня можливість роботи з флешкою (визначення/стариння/запис), а вибір дампу це вже справа другорядна.
Доречі залив на 4100С цей дамп, перепаявши флеш приймач ввімкнувся без проблем.
Навігація
Go to full version