Доброго дня.
Маю тарілку, з актуатором, десь 120см, на ній одна головка лінійної поліризації. Захотів на цю ж тарілку поставити головку з круговою полірезацією, для перегладу НТВ+. Сходив на базар та купив головку Inverto red classic 40mm LNB 0.3dB (55 грн), дісекю (15 грн), мультифід пластмасовий (15 грн ) та 6 конекторів (3 грн). Доставляти головку буду вперше. Також за допомогою сайту
http://www.dishpointer.com/ визначив координати та всі кути установки, получилося ось таке.
Elevation: 31.7°
Azimuth (true): 164.6°
Azimuth (magn.): 159.3°
LNB Skew [?]: -9.9°
Декілька запитань:
1)в мене на новокупленій головці знизу є червона кришечка по всій площині дна головки, там де кріпиться кабель. Вона так відсувається та зсувається на 3 см. Для чого це?
2)LNB Skew показує, що саму головку на мультифіді потрібно повернути на 9.9 градусів, але в мене не має ні позначок на головці ні позначок на мультифіді і не зрозуміло в яку сторону крутити. Як поступити і чому їх не має?
3)На який сильний транспондер налаштувати тюнер, щоб знайти сигнал, та на який слабкий транспондер - щоб доналаштувати? Тюнер самсунг 9500 або ортон 4100с.
4)Це головку потрібно налаштовувати в фокус(в центр) тарілки щоб вона дивилася?
5)Враховуючи, що в мене тарілка з актуатором, мені потрібно буде лише встановити головку на мультифіді і виставити оцих 9.9 градусів?
Дякую.