Автор Тема: Встановлення антен.Проблемні питання.  (Прочитано 6246 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vic

• Ветеран
  • Рейтинг: +38/-5
Встановлення антен.Проблемні питання.
« Відповідь #15 : 23:15:36, 22 Травня 2007 »
Avenir ..от власне і дві сторони медалі!!!!!
Питання ж в тому..що вартує така медаль в колах любителів?По моєму-ні цента..
Я зацінив тебе,коли ти написав,що антени ставлю дорого--тобто якісно!!Якби так кожен поступив,як ти, як Гоша..професійно в кінці кінців....я б тішився,що після мене світ не кінчається....соррі звичайно...але я вважаю,що мій час відійшов в минуле...я вже не маю сил ні здоровя ставити антени ..тому так пишу..

driver3

• Гість
« Відповідь #16 : 23:26:38, 22 Травня 2007 »
Цитата: vic;7911
Avenir ..от власне і дві сторони медалі!!!!!
Питання ж в тому..що вартує така медаль в колах любителів?По моєму-ні цента..
Я зацінив тебе,коли ти написав,що антени ставлю дорого--тобто якісно!!Якби так кожен поступив,як ти, як Гоша..професійно в кінці кінців....я б тішився,що після мене світ не кінчається....соррі звичайно...але я вважаю,що мій час відійшов в минуле...я вже не маю сил ні здоровя ставити антени ..тому так пишу..

а це і не можливо....тому шо базарний фронт перегажує все можливе і неможливе....Ось вчора їздив в село до сестри, вона приїхала з італії....привезла з собою сателітку і найшла майстра по оголошенню шоб поставили....Це не просто гидота.....якби я тоді його бачив- вбив би на місці шоб і людям не партачив і чужого хліба не забирав :mad:

Відсутній vic

• Ветеран
« Відповідь #17 : 23:33:50, 22 Травня 2007 »
Я згоден в цьому питанні...мені цікава думка твоєї сестри...чому так вона поступила,адже все таки Європа відкладає свій знак..на кайф хоча б(якість)..

Відсутній Ігор Горбусь

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2914/-13
« Відповідь #18 : 06:19:29, 23 Травня 2007 »
Цитата: Avenir;7912
Ось вчора їздив в село до сестри, вона приїхала з італії....привезла з собою сателітку і найшла майстра по оголошенню шоб поставили....Це не просто гидота.....якби я тоді його бачив- вбив би на місці шоб і людям не партачив і чужого хліба не забирав :mad:

І шо за тюнер вона привезла з Італії , гарантія що ФТА , а тарілка така як у мене на стриху стоїть у куточку , що як бокові головки навісиш то вони колись відлетять разом з трубою від ваги ?:D І що ти за брат такий що неміг їй порадити щоб за ті самі гроші , або може і дешевше взяла би собі тут Опенбокса в орегіналі в повному комплекті .;)
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Ігор Горбусь

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #19 : 06:33:02, 23 Травня 2007 »
Цитата: Avenir;7912
найшла майстра по оголошенню шоб поставили....Це не просто гидота.....якби я тоді його бачив - вбив би на місці шоб і людям не партачив і чужого хліба не забирав :mad:

А чого вбив би на місці ?:D  Тут будьласка детальніше !

Відсутній Dirty

• Ветеран
  • Рейтинг: +80/-264
« Відповідь #20 : 06:45:42, 23 Травня 2007 »
мда....
коротенький фак...для супермодераторів :)

У Італії виробляють одні з найкращих антен в світі Gibertini, яких в Україну просто ніхто не возить через їх дороговизну - про це не знати стидно

далі...
раджу вам почитати тему альяно про антени Італії...і задатися питанням - чи така антена вісить у мене на стриху?

до речі, впевнений, що таке гівно як антени харківського заводу "Варіант" у Італіїї не продають - сугубо український продукт і для українців
The things you own they end up own you

Відсутній vic

• Ветеран
« Відповідь #21 : 06:50:17, 23 Травня 2007 »
я про цю антену фірми Gibertini алюмінійку 1.05м марю пару років...безрезультатно...

Відсутній Dirty

• Ветеран
  • Рейтинг: +80/-264
« Відповідь #22 : 06:53:56, 23 Травня 2007 »
що значить безрезультатно?
The things you own they end up own you

Відсутній Ігор Горбусь

• Глобальний модератор
  • Ветеран
« Відповідь #23 : 07:01:07, 23 Травня 2007 »
Цитата: Dirty;7927
мда....
коротенький фак...для супермодераторів :)

У Італії виробляють одні з найкращих антен в світі Gibertini, яких в Україну просто ніхто не возить через їх дороговизну - про це не знати стидно

далі...
раджу вам почитати тему "неавторитета" (невідомо для кого до речі) альяно про антени Італії...і задатися питанням - чи така антена вісить у мене на стриху?

На рахунок того що у Італії виробляють одні з найкращих антен в світі я неспорю , але що наш народ звідти возе , це друге питання .
А на стриху у мене антена не "  вісить " , а " стоїть " у куточку , чекає свого часу , на один супутник ще піде , і то десь на 53 градус або на Астру . Але аж ніяк не на три головки як хотів бувший господар цієї антени .

Відсутній vic

• Ветеран
« Відповідь #24 : 10:02:28, 23 Травня 2007 »
Dirty ..ти мене вже і так і сяк  стидиш..а я тобі ще раз заявляю:ти для мене як встановлювальник антен і практик більший авторитет,ніж альяно..і я більш прислухаюсь до твоєї думки,до думки Гоші,ніж до чиєїсь іншої..поскільки я вас знаю і вам повністю довіряю,а знання людини і її порядність важить більше,ніж липовий авторитет..як в альяно...я думаю якби ви захотіли лиш,то ви б могли стати на дві голови вище-для чього є всі умови і можливості у нас на форумі!!!

Відсутній валера

• Старожило
  • Рейтинг: +455/-7
  • пірат саттв
« Відповідь #25 : 09:09:47, 18 Січня 2009 »
добрий день всім прихильникам супутникових сстем! Розкажу вам вчорашній прикол:звонить клієнт говорить сіріус то показує то ні як йому захочеться приіхав на місце антена стоіть з тильноі сторони будинку криша в три яруси треба чи далеченько відійти від будинку щоб побачити іі на фронтоні дісеки на горищі перевірив тюнер чи не збиті настройки-все ок поліз на горище перевірити дісеки-все ок ну думаю капець головці (стоять тітануми квадро) ще правда іх не міняв не доводилось поки роблять виходжу на двір дивлюсь сидить голуб на трубі антени грудьми вперся в сіріус головку віддихає *fack*взяв зліпив зі снігу снєжку жбурнув  антену поломка пропала автоматично *fack*ось такі бувають проблеми :2funny:жалко не сообразив на мобільний сфотографувати для повного підтвердження моіх слів ось такі бувають смішні казуси що найбільш прикольніше звонить клієнт ввечері і говорить що проблема повернулась на своє місце напевно воно ій дуж подобається порадьте що робити *fack*

Відсутній валера

• Старожило
  • пірат саттв
« Відповідь #26 : 09:19:42, 18 Січня 2009 »
п.с.....я йому порадив зробити голубятню тоді голуб напевно все таки надасть перевагу новому житлу  більш комфортабельному :)

Відсутній M1sha

• Старожило
  • Рейтинг: +162/-11
« Відповідь #27 : 09:38:48, 18 Січня 2009 »
валера  То якийсь неправильний голуб, треба його з пневматичної гвинтівки, щоб іншим було неповадно, зазвичай птички на антенку не сідають, бо птиця любить щоб небо нічого не закривало, як придивитися до того ж голуба то буде видно як він періодично повертає голову вбік так ,що  одне око оглядає небо, хоча вони  і так мають можливість дивитись вверх. А як кішка лізе на дерево, то тоді голуб   косяться на кішку, але якось одним оком(напевно боїться їй прямо в очі дивитися!?) Напевно рецепт такий:чучело кішки поряд. А ще краще, хай кішка живе,прикрііпити поряд стрічки з металізованного лавсану, на вітрі вони будуть крутитися, блискати, цого птиця не переносить.  Або зробити якісь трапки щоб кішка мала можливість  туди приходити робити  аудит. Та показати кішкі  шлях туда , і "клієнта". Ще вирізати з фанери контур птаха,  типу кібчика, підвісити поряд.

Відсутній oleh61

• Ветеран
  • Рейтинг: +829/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
« Відповідь #28 : 09:52:47, 18 Січня 2009 »
мені дуже сподобався варіант -навчити кошака ,щоб робив аудит на тарілці! :D :D :D напевно ліпше буде,якщо неподалік зробити голубам альтернативне сідало ,кормушку ,а вже потім -кошачий аудит ! :D :D :D
GI 8180 ! Samsung UE40J ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+31.5Е+36E+9Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SSD 120G ;Samsung(23")

Відсутній валера

• Старожило
  • пірат саттв
« Відповідь #29 : 15:20:32, 27 Січня 2009 »
бачив сьогодні цьго клієнта і спитав в нього як вирішив проблему з голубом, сказав що за допомогою гвинтівки, ось так сумно, як в тому відомому фільмі ( :'(птічку жалко :'()тарілка і головки при цьому не потраждали :(

різні питання, пов\'язані з ремонтом тюнерів

Автор satorbitaРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 13
Переглядів: 5978
Остання відповідь 21:50:53, 30 Березня 2020
від duman
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

Автор vicРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 479
Переглядів: 97711
Остання відповідь 11:16:13, 19 Серпня 2015
від Ігор Горбусь
Абетка. Основні питання і відповіді на них

Автор bodyanРозділ Інструкції (FAQ)

Відповідей: 13
Переглядів: 11936
Остання відповідь 11:50:55, 18 Жовтня 2007
від bodyan
Питання ремонту eurosky8004 Ali 3329c

Автор bob igorРозділ Eurosat DVB-8004 Super

Відповідей: 10
Переглядів: 6353
Остання відповідь 19:09:33, 21 Грудня 2009
від MIROSLAV
Coconut (відповіді на питання і вирішення проблем)

Автор Shaggy88Розділ Програми, Плагіни, Емулятори, Списки каналів

Відповідей: 2
Переглядів: 4278
Остання відповідь 13:02:18, 15 Квітня 2015
від slavon