Автор Тема: Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..  (Прочитано 111844 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sba

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +2/-0
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
« Відповідь #420 : 06:29:57, 05 Квітня 2010 »
600 грн за роботу на три супутника (байдуже яке обладнення), так i тримаемо цiни.
По моєму ви трохи нне так зрозуміли.Людина написала 600 гр за роботу а не за комплект .
Андрій , це ти вроді? просвіти що мав на увазі
Все я так зрозумів (байдуже яке обладнення),
Та тільки клієнта шкода,який повівся на малу ціну і тепер немає ні гарантії ні якості монтажу
« Останнє редагування: 07:33:02, 05 Квітня 2010 від tosat »

Відсутній vitlik

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +22/-0
  • Укртелеком - маразм ще той!
« Відповідь #421 : 07:15:04, 05 Квітня 2010 »
А у вас є ще якісь установки...? Я вам заздрю ...Не актуальна тема на даний час .'(
Львівська обл.,Яворівський р-н.У нас те саме, нема клієнтури. А та що появляється то Рава-Руська ставить за 480грн. з Ортон4100, з установкою, і з доїздом. А потім під час експлуатації прошивка за 3 грн., але це вже треба до них приїхати. Мені здається щона даний момент одним сателітним промислом, не те що не доробишся, а й на хліб не заробиш при теперішній клієнтурі(кількості), та установщиків тих розвелося(мужики встановлять унітаз, то за одно і тарілку поставлять) ось так люди і вирішують - гуртом дешевше

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
« Відповідь #422 : 07:28:52, 05 Квітня 2010 »
.Хлопці прошивка на протязі гарантійного періоду у вас платна?
Останніх півроку я вже не встановлюю антен - (змісту нема 2-3 антени на м-ць встановлювати) йде тільки модернізація існуючих антен та прошивка тьюнерів..Але коли встановлював то один раз після установки тьюнер прошивав безплатно - потім відвічі дешевше ніж "чужим" клієнтам.. Замітив в нашому регіоні тенденцію клієнтів, або їх знайомих самим займатися "прошивкою", благо зараз всі стали "умні", мають нет і думають що там можна знайти все..
Тільки не розуміють вони одного - що нормальні списки каналів потрібно самому створювати під свої потреби.. за це і береться оплата.. а компютер це лиш інструмент для їх зливки заливки .. Більш ніж впевнений, що якби ті юні "перешивальщики" попрацювали трохи з самим тьюнером, а не з віртуальними прошивками від котрих ще й тьюнер можна "вбити" було б більше користі, а то навіть зеленого поняття  не мають що таке, наприклад DiseqC  і чому потім не показує.. :) :2funny:
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній yurijnik

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +3/-0
« Відповідь #423 : 08:06:34, 05 Квітня 2010 »
А це хлопці тому що ви даєте на форум вже готові рішення для підняття рейтингу.
Навіщо викладати готові списки каналів коли в нормального майстра вони й так є! >:(
Або відповідати дебілам про ремонт тюнерів .
Якщо майстер  - він і сам знайде несправність .А дебіли вашу працю і час цінять прошивка за 3 грн.
То чому ж ви плачете ?  :-Р
Вибирайте слова
« Останнє редагування: 08:26:07, 05 Квітня 2010 від SashaTv »

Відсутній vik

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +0/-0
« Відповідь #424 : 08:17:19, 05 Квітня 2010 »
Черкаська обл. Ціна залежить від ресивера з Ортоном4100С +25м кабеля - 800 гривень.

Відсутній armenak

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +1/-0
« Відповідь #425 : 08:54:16, 05 Квітня 2010 »
Дніпропетровська обл. Ортон 4100С або 4160СХ на три голови евроскай - 900(950). С оригинальним опенбоксом 1250.

Відсутній Denja

• Старожило
  • Рейтинг: +132/-2
« Відповідь #426 : 09:35:24, 05 Квітня 2010 »
Сорі за оф., але навіщо тему, яку зробили для інформації перетворювати на міряння зарплати? Ринок диктує ціну і не вам вирішувати наскільки якісно і за які гроші робиться робота! Нехай це буде вже на совісті самих майстрів. Вам же гроші після них ше перепадуть.

Відсутній lila

• Новачок
  • *
« Відповідь #427 : 09:47:01, 05 Квітня 2010 »
Цены в Никополе Днепропетровской обл. на з спутника с ортоном от 700гр с кабелем и установкой. Но у меня, так как я ставлю антенны и обслуживаю своих клиентов уже 15 лет, 850гр с установкой и кабелем.     

Читайте правила! мова форуму УКРАНСЬКА! це перше попередження, друге буде Бан     
« Останнє редагування: 10:27:04, 05 Квітня 2010 від Astronomy »

Відсутній nmishurovski

• Новачок
  • *
« Відповідь #428 : 11:45:15, 05 Квітня 2010 »
Установкою супутникових комплектів не займаюся, тому що не маю хисту до установки ціни за свою роботу (всі друзі і родичі, і всі плачуть що до грошей). В райцентрі установщиків четверо, вони так як я не царимоняться.
Займаюсь ремонтом приймачів, то ті ж самі установщики буває і на мені заробляють.
За до-пропику транспондерів деруть з клієнта по 50 гривень, а до мене несуть на реанімацію (після перешивок приймачів) ті самі установщики теж за 50 гривень.

Відсутній May12

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +1/-0
« Відповідь #429 : 12:00:54, 05 Квітня 2010 »
А я сам все встановив, тепер у мене на телевізорі наступні супутники, Сіріус, Амос, Хотбьорд, Астра 2с , а накомпі - Сіріус, Амос, Хотбьорд, Астра 2с, Утелсат (НТВ, Поверхність), Утелсат 7Е. Планую прикупити приймач і супутникову карту з піддтримкою нового стандарту DVB-S2.  Обійшлося все це мені в 1700 гривень. Класно мені, багато каналів плюс шара на НТВ, і найкраще це риболовля на 7Е SkyDSL, за добу по 5-6 фільмів самих нових у віддмінній якості.

Відсутній ars-mahmudov

• Новачок
  • *
« Відповідь #430 : 12:01:33, 05 Квітня 2010 »
Я перебуваю в Донецькій області. Монтаж обладнання у мене стоїть 300-350 грн, в залежності від складності монтажу. Установників в місті більше 10 осіб. Ціни в загальному варіюються від 700 до 950 грн з Orton 4100. Хоча я сам давно перестав ставити "народний ресивер". В основному працюю з Openbox, Dreambox, Azbox, IPbox і т.д. Соотвественно 36Е (Переклад на Українську by_google)
« Останнє редагування: 12:51:30, 05 Квітня 2010 від gotsanyuk »
Openbox X-800; 4W+5E+13E+36E

Відсутній Ogirok

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +275/-0
« Відповідь #431 : 21:39:44, 05 Квітня 2010 »
Велике спасибі всім, хто відписався в цій темі.
Підведемо деякі підсумки:
Як видно з дописів загалом у східній  частині України - ціни до 200 грн вищі ніж на Заході.
Напевно це пояснюється тим, що дешеву продукцію - тюнера, головки, перемикачі -  завозять з території Польщі. Той самий випадок з "установками з Рави Руської".

В межах одного регіону - ціни також різняться. Тут вже залежить від конкретного спеціаліста, від його загруженості роботою, (чім більше замовлень в черзі - тим ціна вища), від  наявності поблизу  конкурентів (наприклад, майстри, що проживають біля Рави Руської не можуть позволити собі встановити ціну, яка б їх задовільняла).
 встановлення на похилому обледенілому  даху австроугорської 5-ти поверхівки - вкрай небезпечно
- від особи - клієнта. ("чорний список" клієнтів би не завадив)
- від якості виконаної роботи (буває, завдаш збитків клієнту)
На мою думку - найголовнішим при монтажі антен є завдання забезпечити стійкість обладнання при можливих поривах вітру. Зауважу, що всі заводські кронштейни на одній тонкостінній трубі, з привареною пяткою , названі в народі клюшками, слониками і т.п. є дуже небезпечними і мали б використовуватися на висоті не більше як 2-3 метри у місцях, де можуть проходити люди. Також не забувайте, що таріль при падінні з 10-ти поверхівки може легко віднести на значну віддаль .
Тому раджу розумним майстарм викреслити в принципі  з розрахунків ціни комплекту таку модель кронштейну.
Відносно кабелю. Було би розумним кабель після, наприклад, 10-ти метрів завжди  рахувати окремо. Адже в деяких випадках приходиться прокласти і до 50- ти метрів кабелю. Також має бути окремою ціна на прокладку кабелю.

Відсутній zloj vitos

• Ветеран
  • Рейтинг: +359/-23
« Відповідь #432 : 06:49:14, 06 Квітня 2010 »
У нас в Запорізькій області ціни як були два роки назад так і залишились 800-900грн(Ортон та 3 голови).Звісно установники-одноднівки звісно теж є(700-750грн),та ставити практично зараз нема кому-ні грошей ні часу для телевізора-не сезон.Як альтернатива-інтернет 3G -такі ж самі гроші.

Відсутній apafioz

• Старожило
  • Рейтинг: +72/-17
« Відповідь #433 : 09:29:17, 06 Квітня 2010 »
Дніпропетровськ 800-950
Слава Україні!!!!!!
Didgital4100 4w-5e-13e
openbox300  4w-5e-13e i ABS75
Панове "-" ще нічого не кажуть :-)

Відсутній romireb

• Ветеран
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
« Відповідь #434 : 11:46:28, 06 Квітня 2010 »
Як альтернатива-інтернет 3G -такі ж самі гроші.
  підкажіть мені в приват будь ласка якими антеннами ви користаетесь для 3ж   покупними чи як завжди ...
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Супутниковими антенами в Україні користується понад мільйон сімей!!

Автор vicРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 3
Переглядів: 3820
Остання відповідь 13:19:28, 21 Травня 2007
від vic
В Україні запустили супутникову телемережу “Країна ТБ” з регіональними каналами

Автор lvoldemarРозділ Новини

Відповідей: 0
Переглядів: 2447
Остання відповідь 20:40:07, 11 Вересня 2017
від lvoldemar
НТКУ транслюватиме матчі Євро-2012 в Україні

Автор Android-80Розділ Українські телевізійні канали

Переглядів: 3212
Остання відповідь 20:42:56, 21 Вересня 2009
від Android-80
В Україні появиться перший футбольний канал!

Автор AstronomyРозділ Українські телевізійні канали

Переглядів: 3291
Остання відповідь 22:01:44, 27 Грудня 2007
від Astronomy
Оператори платного ТБ Україні поки нерентабельні

Автор Android-80Розділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 4
Переглядів: 4572
Остання відповідь 07:57:03, 07 Березня 2011
від gorich