Український SAT-TV форум

Технічний відділ => Майстерня => Питання, пов'язані з ремонтом. => Тема розпочата: sokil від 19:05:54, 24 Березень 2009

Назва: проблема Globo 6000 "нема сигналу"
Відправлено: sokil від 19:05:54, 24 Березень 2009
Підакжіть на Globo 6000 немає сигналу ( б/ж працює)!!!
Назва: проблема Globo 6000 "нема сигналу"
Відправлено: sokil від 19:22:48, 24 Березень 2009
З антеною все добре!!!
верхня шкала 73%!
Назва: проблема Globo 6000 "нема сигналу"
Відправлено: Ігор Горбусь від 19:34:02, 24 Березень 2009
Перевір чи на гнізді , де підключається кабель від тарілки є напруга
13 або 18 вольт ( залежно від включеної поляризації канала ) !!!
Назва: проблема Globo 6000 "нема сигналу"
Відправлено: sokil від 19:41:50, 24 Березень 2009
стабілізатор KA317 переключає
н-19v
v-14v
Назва: проблема Globo 6000 "нема сигналу"
Відправлено: Ігор Горбусь від 21:03:11, 24 Березень 2009
Перепрошити пробував ?
Назва: проблема Globo 6000 "нема сигналу"
Відправлено: SERS3333 від 06:28:22, 25 Березень 2009
Перевір самовідновлюваний запобіжник жовтого кольору ,через який живиться вч блок  -можна його просто закоротити
Назва: проблема Globo 6000 "нема сигналу"
Відправлено: sokil від 12:08:49, 25 Березень 2009
 O0 Дякую дуже все запрацювало!!! *-P
Назва: проблема Globo 6000 "нема сигналу"
Відправлено: chikosh від 18:45:04, 02 Травень 2009
Перевір самовідновлюваний запобіжник жовтого кольору ,через який живиться вч блок  -можна його просто закоротити

Закоротив- все запрацювало.
Але виникає резонне питання, в чому таки причина ?
І чи почнуться  дальнішше проблеми, для чогось запобіжник і стоїть ?