Різне > Куплю - Продам
Прилади для налаштування Антени SatLink . Sathero Новинки DVB-T2 DVB-S2 комбо
vlad63:
Цікаві новинки для настройки DVB-T2 DVB-S2 новий прихід товару
Шановні клієнти, наш асортимент розширився новими товарами
прилад тестер для настройки відеокамер CVBS + AHD(8MP) + TVI (8MP) + CVI(8MP)
Новейший 5 дюймов H.265 4K IP CCTV IPC-5100 Plus камера тестер монитор 8MP IP AHD CVBS CVI TVI 8MP камера тестер HDMI Out WIFI POE PTZ Wi-Fi
З повагою https://vm24.com.ua/
З повагою Володимир
тел. рабочий 096-095-8866
Робочі дні понеділок пятниця .з 10.00-18.00
середа ,неділя-- вихідний
Доставка:
відправка по Україні любим перевізником:
- Нова Пошта
- Автолюкс
- делівері
Оплата
Можливі способи оплати:
- можливо наложним платежем
- або кошти на карточку Приват банк
tosat:
--- Цитата: nester2004 від 19:01:57, 17 Грудня 2015 ---на радіоринку ціни менші, навіщо рекламувати магазин в якому ціни не "ринкові"?
--- End quote ---
А що хтось ще читає ту рекламу ..?
Останнім часом активно займаюся пошуком товару (через нет) по нормальним цінах, замітив що на тому самому ринку ціни теж явно завищені, так для прикладу електроліти купив недавно в Полтаві 33*400- 5.96 грн шт, 22*400 - 5 грн, можу взяти 47*400 за 11 грн, але ставлю замість них 33 мкф і працюють без питань..
Шіми беру взагалі дешево, наприклад 5LO365R 9.89 грн, широко застосовую дешеві аналоги, котрі ще можна найти по старих цінах, сьогодні отримав запчастини з Ніком Біс, відновив три блоки живлення глобо 4100с, замість CR 6228T встановив RM 6222D, які взяв за 10.65 грн.Підходять один в один без ніякої переробки.
Взагалі хочу оголосити бій нашим базарним спекулянтам: хай продають товар по нормальних цінах, особисто я, ну хіба що в крайньому випадку мах. Можу взяти шім за 15 грн, це при тому, що він коштує на тому самому Нікомі 35..
С 1000*16 беру 00.6$, ну і так далі: порівняйте ціни на радіоринку і ви будете шоковані..
Всім удачі і гугл та мобіла в поміч, хто добре шукає той знайде.
Все це я купляю в Україні, доставка Новою Поштою на слід день, не потрібно місяць чекати на доставку з Алі..
Р.S. З нормальними продаванами за звичай можна ще й поторгуватись..
На даний момент шукаю шіми SW 8603 - 4 шт. Та TMO265R 2 шт, хто запропонує норм. Ціну ..?
roma45:
ТАК в якому магазині ви їх берете?
tosat:
--- Цитата: roma45 від 20:33:10, 23 Грудня 2015 ---ТАК в якому магазині ви їх берете?
--- End quote ---
Може ще підказати де ключі від квартири лежать ..? :)
Жартую, на майбутнє порадив би навчитись користуватися гуглом..
https://www.nikom.biz/index.php?globo=A
А купляю в різних продавців, у яких є в наявності та актуальна ціна мене влаштовує на даний момент, АУКРО, ОLX і т. д.
vlad63:
Кожний купуе де кому зручно
десь дешевдше десь дорожче Додано: 22:41:53, 06 Лютого 2016Sat-Link WS-6906-
Sat-Link WS-6908-
SATHERO SH-100HD
vlad63:
новинки на сайті
Навігація
Go to full version