Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)
tosat:
--- Цитата: Android-80 від 09:22:19, 06 Лютого 2011 ---
--- Цитата: kapitoshka від 09:10:56, 06 Лютого 2011 ---і четвердим дротиком спаюємо корпус з корпусом
вірно?
--- End quote ---
Можна, но не обов"язково :-Р
--- End quote ---
Краще все-таки четвертий дріт підпаяти до корпуса, бо коли "на гарячу" від"єднувати сом порт можна його і спалити..
PS. на радіоринку часто продають і самопальні (паяні) шнури.. - заводські це повністю залиті з двох сторін..
Удачі.!
slavon:
kapitoshka Заводський це звичайно добре - але саморобний можна зробити для себе будь якої довжини від 0,25 м - для прошивки деяких "ну дуже прошених" китайських приймачів, до 30 м. - для "цьоці Шури" через ПК ca.,
kapitoshka:
Це я не собі, це друг просив йому допомогти прошити опенбокс. Він паяльника не вміє тримати. Я йому казав купляй два ком порта по 4 грн плюс метр дроту і дома спаяєш, а він подзвонив і сказав, що вже купив готовий.
Для себе буду паяти в понеділок для шари під самсунг 9500 десь на метрів 10-12.
Mixey:
Підкажіть інтернет магазин де можна придбати перехідник USB to COM для openbox X800 (якщо тут не можна писати таке то в ОП або mixey007@mail.ru). Спасибі !!!
slavon:
У будь-якому магазині (фірмі) що торгує комп'ютерною технікою. Перехідник потрібно брати такий що зібраний на мікросхемі MAX 232.
Навігація
Go to full version