Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)

<< < (2/11) > >>

olega:
Впринципі в мене теж проблеми з зчитуванням каналів,десь за разом може 20,а деколи і з 10,а може і з першого разу може зчитати,в чому причина я так и не зрозумів.Ще хочу попробувати зпаяти повний нуль-модемний кабель і попробувати ним зчитати.Компутер стаціонарний.В мене така сама проблема колись була з Globo 6010CI,так само не міг зчитати,як коли хотіло так і зчитувало.Може то проблема в материнці.
Ось,кому може пригодиться.

Ігор Горбусь:

--- Цитата: olega;12350 ---Впринципі в мене теж проблеми з зчитуванням каналів,десь за разом може 20,а деколи і з 10,а може і з першого разу може зчитати,в чому причина я так и не зрозумів.Ще хочу попробувати зпаяти повний нуль-модемний кабель і попробувати ним зчитати.Компутер стаціонарний.В мене така сама проблема колись була з Globo 6010CI,так само не міг зчитати,як коли хотіло так і зчитувало.Може то проблема в материнці.
Ось,кому може пригодиться.
--- End quote ---

У тебе може бути проблема з кабелем , коли кабель саморобний ( не залитий ) то таке буває , мені це відомо . Але у мене кабель заводський , литий , і з стаціонарного компа читає і заганяє канали без проблем ! А з ноутбука прошивку заганяє , а канали нехоче !

Ігор Горбусь:
Вирішив проблему за допомогою перехідника з USB на RS232 ! Через рідний RS232 канали на Опенбокс іти ніяк не хотіли ! Так що перехідник " USB TO RS232 CABLE " не є аж така погана штука !

olega:
А скільки таке задоволення коштує?

Ігор Горбусь:

--- Цитата: olega;12521 ---А скільки таке задоволення коштує?
--- End quote ---

В Тернополі в магазині заплатив 70 грн.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version