Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)
tosat:
--- Цитата: ZeronZ від 18:21:37, 02 Червня 2008 ---старий кабель RS 232 паяний під фергюсон 6318, він шився нормально а тут капець не хоче ніяк шити опен 810
--- End quote ---
а ти провір розпайку, повинна бути точно така як я написав вище...(лишніх дротів не повинно бути)...
ZeronZ:
там всі дроти припаяні, 2 і 3 спаяні добре і 5 спаяний з 5, а інші що зробити просто пообрізати чи як?
zloj vitos:
Я користуюсь шнуром з повною розпайкою та ще й з"єднаними корпусами роз"ємів.Ш"ється чи не ш"ється опен залежить від компа(бува що нічого не получається на одному і все працює на другому(по цій причині міняв свій комп)),бува проблема в системі (перевстановив і порядок все працює).Хоча бува навіть на тому компі що було все гаразд не ш"ється хоть що хоч роби,а потім все нормально робить.Ніякої системи знайти неможу.Зараз все працює на ура,але як я писав буває що прошиваю на другому компі.
globo:
--- Цитата: ZeronZ від 21:18:20, 04 Червня 2008 ---там всі дроти припаяні, 2 і 3 спаяні добре і 5 спаяний з 5, а інші що зробити просто пообрізати чи як?
--- End quote ---
У мене з повною розпайкою не шились globo на одному з компыв , повідрізав всі окрім 2,3,5 і все ok!!! *-<
zloj vitos:
В Глобо для прошивки використовуються лише 2-3-5.Шиються завжди без проблем.Опен -тут може проблема бути з прошивкою.
Навігація
Go to full version