Приймачі DVB-S/S2 > 4060CX
Orton 4060CX - ремонт після влучання блискавки
oleg_lezha:
В мене виникла проблема.Ресивер Orton 4060CX здох після удару блискавки в електромережу.Спочатку я відновив блок живлення,
помінявши оптопару РС817, мікросхему DM 0265, кондюк 400В, резистори.Вихідні напруги БЖ в нормі.Це твердження 100% вірне, адже цей ремонтований блок живлення підкидав на справний ресивер.Далі під'єднав блок живлення в несправний рес.......і на дисплеї лише блимають цифри 8888.Червоний світлодіод не горить.Що далі копати?
SashaTv:
--- Цитата: oleg_lezha від 13:58:30, 04 Вересня 2011 ---..лише блимають цифри 8888..
--- End quote ---
Є КЗ.Прозвонити опір відносно маси всіх напруг на розємі БЖ.Далі вихід 1.8v живлення проца на U7 /по-схемі Globo 4100C/та 1 і 2 ніжки вхідного блочка /LNBA та B/.
oleg_lezha:
Маєте на увазі КЗ в системній платі, бо БЖ я ставив в інший ресивер і він працює.
Yaro:
--- Цитата: oleg_lezha від 15:05:50, 04 Вересня 2011 ---Маєте на увазі КЗ в системній платі, бо БЖ я ставив в інший ресивер і він працює.
--- End quote ---
Якщо так, то КЗ десь на материнці, вже вказано, де саме це може бути ca., An14
oleg_lezha:
На виході U7 (стабілізатора LD 1117) напруги немає.І взагалі, перевіряючи U7, вияснив, що вхід та вихід замкнені.Скажіть, з власного досвіду, якщо замінити LD 1117, то моя проблема вирішиться?
Навігація
Go to full version