Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Чим тестонути материнку перед заливкою прошивки
zloj vitos:
Вже давно стала така проблема,як визначити можно лити нове ПЗ в Ортони скажімо чи ні. Нехочеться гаяти час на відновлення.Як хто рішає таку проблему,можливо є якась прога для тесту,чи можливо треба подивить на комплектуючі і по них встановити можна лити нове ПЗ чи ні.
iv3853:
Завжди стараюсь лити новий софт. Спочатку беру піддослідного реса, лию ПЗ, дивлюсь як себе "поводить", якщо все гарно, подобається, працює-зберігаю і решта лише справа техніки...
Забув сказати, все роблю "по старинці" - "методом тику". про якісь програми для тестування ПЗ без тюнера ніколи не чув
zloj vitos:
Якщо за день приносять 5-10 штук такий варіант не пройде.....Їх же треба вже сьогодні ж віддати і вони всі з різних партій...Як варіант лише лити старе 1.2.85(загр 1.0.2) та список каналів від серії В(Глобо7010) ПЗ 4.19.(підправлений вінхексом)-це як 100% нормальний варіант.Поки тільки так без ризику.Наголошую що дана проблема відноситься до Ортонів4100С(звісно не всих) Глобо ,Стартреки,та можливо деякі інші можна шити новим ПЗ .
sergeny:
Розжуйте будьласка бо перший раз про таке чую.Про 7100 та оупенфокси,вінквести знаю.А от про 4100...
zloj vitos:
Значить везе вам якщо не попадались такі Ортони4100С....Коли прошива не підходить(вища ніж 1.2.85) починає стартувати не з першого разу(якщо виключити і включити в мережу),на з"єднання з компьютером реагує так само туго і так поки зовсім не зтирається загрузчик.І саме погано те що він не напише що залізо не те як в свіжіших моделях,а просто перестає працювати.Потім звісно жтаг і прошивка до1.2.85(можливо можна іншу но я не експерементував) загрузчик лише до 1.0.3 включно(але думаю краще 1.0.2).
П.С.
Ще попадались такі варіанти як прошивка вже свіжа але погана(1.3.35) но теж саме замінити її на вищу теж неможна.
Навігація
Go to full version