Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Пароль підключення.
slavon:
Якщо імідж дуже старий по можна залити новий по СОМ порту, наприклад звідси
Wasja:
Ну залив я через компорт GP460_DM500_16.03.2011_Android.img але при підключенні DCC телнет знову просить пароль я вже замучився з даним тюнером. Тепер мені підкажіть будь ласка як з пульта прописати настройки в MgCamd 1.35а .
Astronomy:
там стоїть вже мжкамд!які настройкі ви хочете записать?? вам потрібно розібратися з фтп,там все працює як часи пароль! там вже точно пароль dreambox! l
Wasja:
*oohaa*Велике спасибі всім хто допомагав. Дійсно тепер логін і пароль підходять і все запустилось. Тільки в цій прошивці немає файла newcamd.list прийшлося докинути і прописати настройки шари. Зараз буду пробовати як він шарить.
Wasja:
Хто стикався ще з такою проблемою- сьогодні підключив через мережевий кабель Дріма до компа і спочатку не зрозумів, постоянно висвічує що
мережевий кабель не підключено, чого я тільки не робив, а хвилин так через 15 зєднання появилось само по собі і потім я замітив що до цього
світодіоди в тюнері в середині не світилися, а потім засвітилися. Вимкнувши тюнер і давши йому остити при включенні знову пише що мережевий кабель не підключено і світодіоди не горять
нічого не робивши, а прочекавши 20 хвилин зєднання є і світодіоди засвітились. Хто може підсказати в чому тут причина, мережева здихає чи може ще щось.
Навігація
Go to full version