Приймачі DVB-S/S2 > S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD
глюк openbox s1
VOLODIMIR:
але ж дешевий ортон працює, сусід і гроші зберіг і халеп не має)))
slavon:
VOLODIMIR
--- Цитувати ---сусіда (ми з ним на одній тарільці) ортон працює норм, а я свій носив до нього-теж саме
--- End quote ---
Короче, що б ми тут всі, гуртом на форумі, не займались гадання на кофейній гущі, акуратно описуємо марку конверторів (головок), марку кабеля і марку дісіку. ca.,
--- Цитувати ---але ж дешевий ортон працює, сусід і гроші зберіг і халеп не має)))
--- End quote ---
Дане твердження є досить спірне ... :2funny: :2funny: :2funny:
Ставив чоловікові два С1, головки Твіни Інверто Ред, дісіки Ортон 4 портові 1.0 в полієтеленовому корпусі, кабель Спрінт S660 - все працює чудово без питань. Раніше був приблизно такий самий варіант тільки на Квадро-конверторах - ситуація аналогічна. Тому здається мені шановний що ви на пару з сусідом вирішили дуже з єкономити і взяли все найдешевше. :2funny:
VOLODIMIR:
DISEqC 1/4 Cosmosat, Конвертор PAUXIS Twin, тарілка 90
arrows:
--- Цитувати --- дуже з єкономити і взяли все найдешевше. :2funny:
--- End quote ---
Скоріше на кабелі. В мене таке було на дешевому кабелі. Не доходять команди до дісека. Замітив при використанні на компі програми DVB_Dream в налаштуваннях поставивши повторяти команди аж шість разів. Після заміни кабеля все гаразд.
VOLODIMIR:
всім дякую, найближчім часом завітаю до друзів зі своїм опенбоксом, перевірю як він поведе себе на їхній тарільці, тоді повідомлю вас, і можливо це темне діло хоть трохи розвиднеться
Воно само не зрушиться з місця, його треба рухати
і всеж якого виробника дісікі кращі
Так ж написав я Вам все постом вище !!!
Навігація
Go to full version