Enigma / Enigma 2 > Dreambox
Dreambox DM 800 - непрацює LAN
Ronaldo:
--- Цитата: Astronomy від 20:16:50, 23 Серпня 2011 ---редагувать можна!але вам потрібно розібратися з вай фай,при таких батих пакетах які ви зараз маєте ніяка шура працювать не буде! !
--- End quote ---
А що ж тоді порадите робити мені? Що знову якась несостиковка?
Astronomy:
пробуйте самі щось настроїти,шукайте в гуглі!був-би в мене тюнер ваш, тоді можна було щось сказать
Ronaldo:
--- Цитата: Astronomy від 20:46:32, 23 Серпня 2011 ---пробуйте самі щось настроїти,шукайте в гуглі!був-би в мене тюнер ваш, тоді можна було щось сказать
--- End quote ---
Простомені цікаво де саме шукати проблему? В Доміці 8? В роутері оптікум 500? Чи в вай-фай модемі тплінк321? Постами вище писали люди шо в них все працює гуд! Vic
april:
--- Цитата: Ronaldo від 19:56:14, 23 Серпня 2011 ---Доміка то пішла і інтернет по вай-фаю теж, тільки підкажіть де саме лежать настройки тьоті шури ( саме пріоріті, ігноре, ньюкамд і т.д.) і чого майже неможливо по DCC шось робити по телнету звязок є пару секунд, а потім пропадає і також не можу через дрімбокседіт
закинути букети?
--- End quote ---
Попробуйтете через тоталкомандер (FTP) зв'язатися із дрімом, повинно працювати без проблем!!!(Створіть FTP з'єднання)
Ronaldo:
Ну все вже працює, крім тьоті шури, залив свої дані в папку etc\keys і чорний екран, навіть біси не йдуть, а емулятор запускаю, але він чогось мені пише що мджкамд стоп, коли я його активовую?
Навігація
Go to full version