Enigma / Enigma 2 > Dreambox

Dreambox DM 800 - непрацює LAN

<< < (6/11) > >>

april:
Потрібно більше інформації:  яка ерсія стіка V?, який іменно імідж джеміні - 5.0 чи 5.1, яка сім-карта- (чи не 2.01 - для варіантів вибору іміджа).
Став через ком-порт Доміку 8 (при умові що у тебе сім-карта 2.1) і піде все з пів пинка. В цьму іміджі вже прописані всередині дрова.

Ronaldo:
Все що вдалось побачити при старті пише boot76, а сімку я не можу витягнути, а джеміні пише еспериментал, де ще можна подивитись яка саме сімка? І як правильно його прошити через ком порт, так само як 500? ( бо його я шию на ура)?

Astronomy:
через ком-порт шить це довго,(приблизно 1 година)ви вже знаєте що бут 76 ,тоді шукайте імідж з 76 лоадером,а як прошить в гуглі набиріть там багато про це писалося

Ronaldo:

--- Цитата: Astronomy від 17:14:28, 22 Серпня 2011 ---через ком-порт шить це довго,(приблизно 1 година)ви вже знаєте що бут 76 ,тоді шукайте імідж з 76 лоадером,а як прошить в гуглі набиріть там багато про це писалося

--- End quote ---
Дякую, але у мене немає іншого виходу ніж через ком, лан вигорів, чи є ще якісь варіанти? Загрузчик то я знайшов, а сімка шо вже немає значення для мене? І бажано щоб новий імідж підтримував мій  вай-фай адаптер! Не знаєте де саме для мого загрузчика качнути готовий імідж? Дякую

Astronomy:
на рахунок іміджів  треба пробувать,тільки не забутьте після того як залили імідж   по верху кінуть сам загрузчик для строховки щоб не убить тюнер

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version