Автор Тема: Практика налаштування на Amos 2, 4.0°W, проблеми з прийомом сигналу з супутника  (Прочитано 1665 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній anro87

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +3/-0
вже 15хв немає ссигналу на інтерівському пакеті .хто знає що відбувається?

Відсутній vasjabr

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1508
  • Рейтинг: +2452/-39
 Половина Amos 2, 4,0W - МАЛЕВИЧ!!!  >:( :'(
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній bad

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 114
  • Рейтинг: +76/-17
В мене все працюе незнаю що у вас за проблеми.
Vu+ Solo2

Відсутній vasjabr

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1508
  • Рейтинг: +2452/-39
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Присутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4234
  • Рейтинг: +5048/-58
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Судячи з усього супутник Amos 2 з якого йдуть ці 2 українські ТР (11389/Н/27500 та 10539/Н/30000) є досить нестабільний на орбіті, тому як казав класик "маємо то що маємо".
Ще я десь читав що власники контенту на цих двох ТР хочуть послабити рівень сигналу настільки щоб він був доступний тільки для кабельщиків. Не знаю поживем-побачим - може прийдеться ставити на Амос 4W окрему антену великого діаметру. Наразі деяким клієнтам поправляю налаштування конвертора на супутник і при потребі міняю його :2funny:
« Останнє редагування: 05:11:54, 03 Серпень 2011 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній vasian84

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +0/-0
Amos 2, 4.0°W
« Відповідь #5 : 06:54:39, 17 Серпень 2011 »
В мене тюнер Openbox X-810 і коли сканую частоту 11336 Н 27500 не знаходить жодного каналу, підкажіть в чому причина? Наперед вдячний

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1067
  • Рейтинг: +1571/-0
Щоб дати відповідь-потрібно було вказати,наприклад,якість сигналу каналу 1+1.Якість сигналу каналів з транспондера 11336 орієнтовно на 10% менша від якості каналів на 10722.В мене на X-820 90% та 98% відповідно.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1292
  • Рейтинг: +2434/-11
а ще подивитись корекцыю помилок яка маэ бути 5до6 а не 3до4
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній sattv1

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 171
  • Рейтинг: +32/-0
Порадую - видалити частоти 11336 і всі наближені до нього. Потім по новій ввести знову частоту 11336 - 27500 - Н. І просканувати. Якщо каналів не буде - причина в іншому (тюнер або антенна) Сигнал є на цій частоті?? І який сигнал?

 

Проблеми - Вирішення. Обговорення - "Cosmosat 74*0"

Автор bodyasatРозділ CosmoSAT

Відповідей: 17
Переглядів: 7302
Остання відповідь 18:25:22, 03 Серпень 2015
від oleg_lezha
Spark & "Цьоця Шура" - проблеми та їх вирішення

Автор kristin33Розділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 3
Переглядів: 2217
Остання відповідь 22:41:04, 10 Листопад 2011
від april
Усунення проблеми при прийомі каналів с 10806 H 30000 на Амосі.

Автор Vladimir-rvРозділ GI S1015, S1016, S1025, S1026, S1027, S1115, S1126 SD

Відповідей: 15
Переглядів: 6643
Остання відповідь 10:39:50, 09 Лютий 2013
від macumba
Прошивка тюнерів. Програма для прошивки. Проблеми з прошивкою.

Автор romashkinРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 124
Переглядів: 42376
Остання відповідь 20:37:52, 04 Травень 2014
від duman
Проблеми пов'язані зі зміною програмного забезпечення Openbox

Автор OgirokРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 96
Переглядів: 17271
Остання відповідь 22:43:14, 07 Листопад 2011
від vova-sp