Приймачі DVB-S2 (sh4) > Прошивка, плагіни, списки каналів

Прошивка Spark - як збільшити шрифт?

(1/2) > >>

gotsanyuk:
Напевно більшість із вас замітили, що шрифт головно меню, і взагалі весь шрифт в Spark - дуже дрібний... Для когось це не проблема, а для когось це головна біда... Для того щоб його змінити - на більш жирний і більший. Достатнь завантажити файл - прикріплений до повідомлення... і кинути файл "arial.ttf" із архіву у root/spark/AppRes/. І перезагрузити тюнер.  An14

VictorZ!:
Люди, допоможіть розібратись з GI S8120. Купив на свою голову.... - власне, не на свою, замовлення... Не можу запустити екстру по шарінгу на оскамі... канали в бісс- теж не роблять... Інформації про настройки того оскама- не можу нормальної знайти.. сиджу вже добу і ладен розбити того тюнера... емулятор в тюнері, запущений... файли- ну ясно, що такі як треба (на мою думку...). СПАРК. десь прочитав, що  GI S8120 зовсім не те, що аміко.... коротше- заплутався зовсім...
Прошу допомоги, хто мав справу...

slavon:
Вся інформація з налаштування ЕМУ OsCam у нас на форумі тут

VictorZ!:
Чи можна десь знайти скіни, чи не знаю що, для GI S8120 SPARK. щоб меню на екрані зробити більшим шрифтом - поки що в наявності простий кінескопний тєлік, а шрифт дрібний, хоч бінокля ще купуй..  :'(

slavon:
VictorZ! Вам допоможе встановлення Е2 з класичним скіном ( від Дріма 500С з Е1), також можна пошукати інші скіни для кінескопних ТВ...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version