Приймачі DVB-S2 (sh4) > Amiko SHD-8900 Alien

Amiko Alien - установка емуляторів і налашт. кардшарінга

<< < (2/9) > >>

evgbut:

--- Цитата: ig0r від 21:29:51, 23 Квітня 2012 ---Гадаю тему можна прикрепити!
Хто достатньо користався цим апаратом: що це може бути - постiйно перебоi з шарою та iнодi пропадаэ wi-fi

--- End quote ---
користуюсь десь 2 місяці , працює непогано через 3Ж модем ,або по сіті напряму через компютер .зараз на даний момент користуюсь оскамом від Юріка та мжкамд 1.38 . Енігма мод логотип працює теж не погано хоч с 3Ж хоч по сіткі ,а от з wi-fi не знаю ,нема в нас гарного нету тільки GPRS.
Одне що неможу налаштувати Контінент з 85Е , там є декілька каналів ХД.

ig0r:
Я питав про Спарк! Не треба енiгма.

Yaro:
На Спарку все ОК. Прошива 1.2.32, бо 45-та шось глюкнула, то я відкотився бекапом на 32. Все, що має на 32 працювати - працює. Шура працює на мжкамді 1.36а, оскамі t30 та вікарді 110 EasterEgg. Поки що великих хиб нема, а малі мені пойух. На руках вже буде з рік, може трохи менше чи більше...

ig0r:
Дякую за вiдповiдь. Буту пробувати, а то клiенти повбiгають з цим Г...апаратом
Будь ласка викладьте Мжкамд 1.36а у робочому станi для амiко.

evgbut:
а ще скажу що сам юесбі розєм поганого качества ,як часто модем висмикуєш пропада контак, сам модем вроді і оприділяєтся но зєднання нема ,або начена звязок рвати ,підкладаю кусок тонєнького картону наприклад з корбка дісека, як скінчится термін гарантії поставлю розєм з старенького компютера .Як поїду в місто  куплю юесбі розгалужувач може допоможе

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version