Приймачі DVB-S2 (sh4) > Amiko SHD-8900 Alien

Amiko Alien - установка емуляторів і налашт. кардшарінга

<< < (4/9) > >>

ig0r:
slavon все що ви запропонували? або неможливо, або фiгня, тобто клиент за власнi грошi маэ вiдчувати незручностi ???

То так нiхто не працюэ  в нормальних странах. Вам же не продають компьютер у якому кулер треба пускати вручну )))

Одже у 100 раз для тих хто задумався купити - НЕ БЕРiТЬ !!!!

ig0r:

--- Цитата: tosat від 20:48:34, 24 Квітня 2012 ---Вже рік пройшов а софти все ще сирі..? :) Імхо, вони і далі будуть сирі, бабло на тьюнерах вже відмили та закинули софтову підтримку..
А на рахунок нормальної безглючної енігми2 до цього та інших тьюнерів на проці sh4 ще не бачив..
Висновок: скупий платить двічі, і коли вже хочете щось більш менш нормальне то обирайте тьюнери на  mips архітектурі, вони постійно дешевіють, так наприклад 800 SE Дрім вже в районі 200 у.е.

--- End quote ---
А це iз той опери:
- А пирiжки свiжi ?
- Так, давно свiжi !

slavon:

--- Цитувати ---То так нiхто не працюэ  в нормальних странах. Вам же не продають компьютер у якому кулер треба пускати вручну )))
--- End quote ---
В нормальних країнах на ЕМУ і шарінгу практично ніхто нічого не дивиться. Там нормальні зарплати (2000 Евро і вище), клієнт бажаючи дивитися той чи інший пакет, купує карточку платить 50-100 Евро/міс і дивиться...
Тому припиняємо цю беззмістовну дискусію...

P.S. Я поставив особисто з десяток Amiko 8900 Alen (GI S8120), бо у клієнта або грошей на щось краще не було, або ураїнська національна тварина "жаба" задавила купляти щось краще... , скажу прямо - ЕМУ на Спарку та Е2 працює добре, у деяких випадках навіть краще ніж на Openbox HD... , так що гріх нарікати. Переважно на дані приймачи ставлю Е2 від АллРаша, тільки "особливо здібним" - Шпарк...  :2funny: ca.,

Yaro:

--- Цитата: ig0r від 12:14:48, 25 Квітня 2012 ---Одже у 100 раз для тих хто задумався купити - НЕ БЕРiТЬ !!!!

--- End quote ---
Зря ти так...але кожному своє.

tosat:
Приведу свіжий приклад: звертався до мене один небідний клієнт радив брати мін 800 SE китайця, так ні теж повівся на того Аміко і коли прийшла пора налаштовувати канали, він прийшовши до мене піймав облизня (я не збираюся людям впарювати дешеву глючну систему, а вже якщо хтось впарює, то будьте добрі її постійно налаштовуйте.. :2funny:  :2funny:
Мені змісту нема займатися каналами спарка коли в мене налаштована Енігма 2, а так як там працює 2-га енігма теж не хочу ставити, що саме цікаво що та людина, що радила брати Аміко, теж відмовилась "перешити" тьюнер.. :), хоч він і в неї стоїть..
Взагалі дивуюся тим вискочкам що радять брати те що в них.. :) 
Хлоп"ята, я вже багато років обертаюся в цій сфері і для тих що жаліють бабло є не погані варіанти типа Опена S1 - дешево та сердито, працює щвидко..
Але тих хто почув HD дешево, а потім виявляється що він не збирається за це платити щомісяця, повірте потім жалкують..
У всякому разі мій сусід, питав я в нього потім чого він взяв того Аміко, виявляється що  китайського не хоче а то тьюнер Оригінал Венгрія, я з цього просто розсміявся і поцікавився гарантією, виявилося що її немає..  :) 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version