Приймачі DVB-S2 (sh4) > Enigma2

Установка Enigma2

(1/5) > >>

hmura:
Установка Enigma2

Установка Enigma2 використовуючи USB:
1. Беремо флешку, форматіруем її в FAT32, на ній повинні бути створений тільки 1 розділ.
2. У кореневій директорії створюємо папку enigma2.
3. У цю папку розпаковуємо 2 файли з архіву Enigma2 (2 файли uimage і e2jffs2.img).
4. Для установки Enigma ресивер повинен бути переведений в режим Enigma, це робиться наступним чином: - вимикаємо тумблером живлення ресивера; - натискаємо і не відпускає кнопку OK на передній панелі ресивера; - вмикаємо живлення приймача (кнопку ОК все ще утримуємо);
- протягом 5 секунд на дисплеї з'явиться напис [Forc]. Тепер відпускаємо кнопку ОК;
- натискаємо кнопку ВНИЗ, при натисканні кнопки вниз має з'явитись напис EN16, після чого натискаємо ОК
- на дисплеї приймача з'явиться напис Load;
- вимикаємо приймач тумблером живлення на задній панелі;

5. Вставляємо флешку в приймач.
6. На передній панелі затискаємо кнопку ОК і утримуємо її.
7. Включаємо тумблером живлення приймача.
8. Приблизно через 5 секунд на дисплеї з'явиться напис [Forc]. Відпускаємо кнопку ОК. Потім натисніть кнопку вправо. Якщо все гаразд, то на дисплеї з'явиться напис [U LD]. Почне встановлюватися Енігма.
9. Весь процес установки займе близько 5-ти хвилин. Якщо оновлення пройшло успішно, то на табло приймача з'явиться напис [SUCC] і ресивер перезавантажиться.
Якщо минуло більше 5 хвилин і процес не завершився, значить щось пішло не так. Удачі!
До речі, не всі типи флешок розпізнаються ресивером.

Установка Enigma2 через LAN за допомогою TFTP:

Since we have some restrictions and can not support all kinds of USB stick, we provide another option (TFTP) to upgrade Enigma2.

Підготовка:
1. Встановлюємо TFTP tools [csicotftp11.rar] на свій ПК
2. Надаємо кому IP [192.168.40.19]
3. Підключаємо приймач до ПК через LAN (WLAN не підтримується)
4. Вибираємо завантаження [enigma2] в приймачі (наступний пост)

Процес прошивки:
1. Копіюємо [uImage] і [e2jffs2.img] в будь-яку папку на ПК, наприклад [C: / engima2]
2. Вказуємо шлях до папки в TFTP tools:

3. Тиснемо кнопку [OK] на передній панелі приймача і включити його в мережу.
4. Після 5 секунд відем напис на табло [Forc], відпускаємо [OK] і тиснемо кнопку [Вправо].
5. Якщо все OK, побачимо напис [T LD] а в TFTP Server щось на подобі цього:

--- Цитувати ---"Mon Oct 25 14:02:36 2010: Sending 'uImage' file to 192.168.40.19 in binary mode
Mon Oct 25 14:02:39 2010: Successful.
Mon Oct 25 14:02:50 2010: Sending 'e2jffs2.img' file to 192.168.40.19 in binary mode
Mon Oct 25 14:03:33 2010: Successful. "
--- End quote ---
6. Якщо прошивка вдалася, на табло побачимо [SUCC] і приймач сам перевантажиться.
Якщо через 5 хвилин після початку прошивки немає напису [SUCC], значить щось пішло не так!

Джерело : http://xxzheka.org.ua  ,  переклад by hmura

Yaro:
Привіт досвідченим лінуксистам, є питання.

Спробував поміняти версію Енігми2 на Аліені з флешки, все робив як положено, все  читається і записується нормально з відповідними комунікатами на дисплеї - а приймач в кінці загрузки зависає і не реагує на пілота, хоча видно по зеленому діоді, що команди з пульта йдуть. Пробував уже залити штук 4-5 різних іміджів - Спарк працює, Енігма заніміла...Всі іміджі поки що були з лого AR_Р.

Може хто підкаже вихід? Я так розумію, що треба почистити ту область флешки, де розміщена Енігма. Яким чином?

Дуже дякую.

slavon:

--- Цитувати ---Може хто підкаже вихід? Я так розумію, що треба почистити ту область флешки, де розміщена Енігма. Яким чином? 
--- End quote ---
Так ця область на флешці приймачу чиститься при перезаливці Е2. Імовірно сам імідж некоректно розпакувався чи записався на зовнішню флешку через проблеми на флешці (помилки структури файловаї системи або ж BADи).

gotsanyuk:

--- Цитата: Yaro від 08:08:40, 11 Серпня 2011 ---приймач в кінці загрузки зависає і не реагує на пілота, хоча видно по зеленому діоді, що команди з пульта йдуть.

--- End quote ---
У мене така сама проблема... поки що заливається нормально тільки імідж "AR-Projekt_E2_for_Alien_27072001". У чому проблема - не знаю... шукаю!

Astronomy:

--- Цитувати ---У мене така сама проблема... поки що заливається нормально тільки імідж "AR-Projekt_E2_for_Alien_27072001". У чому проблема - не знаю... шукаю!

--- End quote ---
Степан ти як підключив тюнер по скарту  чи Hdmi!!!імідж стартує по Hdmi і через це не має збраженя на екрані,а не реагує на пульт тому що спочатку ідуть настроїки іміджа які треба вибрать

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version