Приймачі DVB-S2 (sh4) > Amiko SHD-8900 Alien
Враження від Amiko Alien
gotsanyuk:
--- Цитата: kapitoshka від 16:27:13, 18 Серпня 2011 ---Я спробував Е2 від Allrussian Projekt - сирий страшно. Навіть забув що там є енігма. Користуюся тільки спарком.
--- End quote ---
:2funny: Зробіть кращий... і всі будуть вам вдячні. Нарахунок сирості я б не сказав, звичайно якщо порівнювати із Е2 дріма, то до досконалості далеко. А так, то роботи над іміджем ведуться і це найбільше радує. І ще добре те, що зявились ентузіасти, які роблять свої збірки іміджів для цих приймачів. derisive.gif
Спарком не користуюсь... та як я вважаю, що він для лінивців, ІМХО, вибачаюсь якщо когось образив. Брав цей тюнер тільки через Е2. Роботою задоволений, звичайно, що недоліки є, але за такі гроші просто не розумно щось казати поганого.
kapitoshka:
а яким Е2 користуєтеся?
Astronomy:
Імідж від Allrussian Projekt від 09.08.2011
kapitoshka:
вчора вечері, майже в ночі вже можна сказати пробував трохи розібратися з цим іміджем для Е2. Так навіть не зумів просканувати канали, не бачило сигнал зі суцпутника. Напевно пробема в дскю портах, так як на Спарку працює. шось дивився, пробував, так і не вийшло, буду сьоні ще раз пробувати.
Запитання:
а от наприклад фільм в форматі звуку 5.1 (зараз якраз качаю форзаж в ДВД якості). Можна якось на аміко заставити звук йти саме в 5.1, тобто підключити до нього 5.1 акустичну систему чи як?
Як видаляти плагіни зі спарку?
april:
Вручну видаляти. По адресу \plugin\var\bin\ видаляєте автозагрузочний файл із розширенням *.sh4 (емулятори) і усе його немає в меню і автозагрузці. Всі решта плагіни знаходяться також там.
Навігація
Go to full version