Приймачі DVB-S2 (sh4) > Amiko SHD-8900 Alien

Враження від Amiko Alien

<< < (11/28) > >>

slavon:
cgr На якому ПЗ - Spark чи E2, якщо Е2 то яка версія у Вас втановлена ???

cgr:
На Спарку 1.1.42. На Е2 ще не тестував.

Yaro:

--- Цитата: slavon від 15:00:18, 02 Серпня 2011 ---Yaro Яку з 4 збірок Е2 для цього реса Ви юзаєте ???
Якщо можна дайте хтось посилання на закачку іміджів (Spark та E2) або виложіть їх на доступному уплоаді , напридлад rghost.ru чи http://letitbit.net/

--- End quote ---
Зараз залита Enigma 2 for Amiko_AR-P_25072011, вже з каналами, ну правда канали там не зовсім для мене...
Іміджі для Спарка h**p://sateliti.info/forumdisplay.php?218-Spark, h**p://www.sat-support.org/?a=downloads&dir=10, h**p://ipbox.com.ua/forumdisplay.php/31-AMIKO-OPTIBOX, для Енігми  h**p://www.sat-support.org/?a=downloads&dir=24, є і більше, якщо нормально пошукати по інету...недавно Astronomy виложив мені свою версію Е2, її я ще не пробував.

Yaro:

--- Цитата: andre33 від 19:31:10, 02 Серпня 2011 --- була версія Джемені з МіднайтКоммандером для Дріма 500s , -100% була,
 бо точно памятаю , що вводив ключі клієнту в тюнер с пульта .

--- End quote ---
Я розумію і не спорю, що таке було, тільки от для Аміко ще видать не зробили :)

kapitoshka:
став власником цього тюнера. Підключив, зараз буду розбератися.
Списку каналів готового я так зрозумів ще не має на форумі, не найшов.
Звичайно першим ділом його потрібно під'єднати до мережі і інету. В мене стоїть адсл модем длінк 2500U, на ньому вже є інет (настроєний роутером), далі за ним ставлю світч, який ділить сигнал на ПК і Тюнер. Запитання яку обжмку кабеля потрібно для лінку Світч-тюнер (звичайну світч-компютер?) і скільки метрів можна кидати? (в мене десь 15 метрів)
дякую.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version