Приймачі DVB-S2 (sh4) > Amiko SHD-8900 Alien
Враження від Amiko Alien
april:
А ще краще зачекати до кінця року, аміковці говорять про випуск нової моделі із лінуксом яка буде на процесорі Броадком, такому як у дрімі 800HD SE !!! Щодо Аміко 8900ХД - рес просто супер, якщо користуватися спарком - взагалі проблем ніяких - швидкість роботи просто супер! Щодо енігми - тут вже кожен собі пан, що хоче те й собі прикручує. Нормальна збірка енігми від проекта АлРаша. Скільки його не ганяв на цьому іміджі - зеленки, характерної для енігми, не появилося ні разу! За такі гроші, десь 115 у.е. - рес просто бомба! Кому вже не терпиться перейти на хд - це оптимальний вибір в цьому ціновому діапазоні. В мене є дрім 800 і 8900 був десь зо два тижня. Відмінностей серйозних між ними не замітив, крім ціни :2funny:
slavon:
april, Astronomy з E2 та Лінуксом, для мене особисто, все більш-менш ясно. Мене цікавить інше - якість виробництва та збирання, хто що може сказати з цього приводу ??? Може хтось знімав верхню кришку приймачу і може виложити фото ??? Бо нарив декілька фото, зокрема тут, скажу чесно, зовнішній вигляд та якість збирання, на перший погляд, в них трохи кульгає - чого варті тільки криво прикручені порти на задній стінці приймачу. Я звичайно розумію що за такі гроші вимагати щоб все було ідеально не варта, але все ж таки ... ca.,
april:
Свій я не відкрива, ось тут є фото серидини, на вигляд все пристойно і акуратно зроблено.
Глянув я уважніше на кишки реса і подумав собі, чому не можна було зробити зовнішній блок живлення як на дрімах а на свобідне місце зробити можливість прикрчувати внутрішній вінт. Хоча добре глянувши, можна і самому це забацати. Думаю зовнішній блок живленн явід дріма підійде......
nico2:
До чого тут лінукс знов Astronomy?В мене атлас на тому ж лінуксі, до речі міг би хтось описати всі примочки атласу цього, а то лише вчора взнав що є ще одна функція F,3,4,5 , та в принципі цікаво що все є щось нове. Просто прийшов з роботи і читаю нова тема Вражина,а другий пише що вона на лінуксі ,а що воно зрозумів як почав писати відповідь по розділу де вона розміщена, замість того щоб виправити того хто її створив назвати наприклад "Враження від Аміко HD"знову вирішили мене подримбати. Я наприклад уже бачив цього девайса і теж цікавить з чим його їдять.
hmura:
--- Цитата: nico2 від 16:31:38, 13 Липня 2011 ---В мене атлас на тому ж лінуксі
--- End quote ---
Атлас на закритому лінуксі , а аміко на відкритому і є змога на нього ставити іміджі Енігма 2 та Спарк чого неможна зробити з Атласом :'( Тому аміко має переваги від атласа по своїх можливостях
Навігація
Go to full version