Приймачі DVB-S2 (sh4) > Amiko SHD-8900 Alien
Враження від Amiko Alien
vityas5:
враженя добрі працює стабільно.по якості картинки -супер
tosat:
Хлопята, що ви тут розказуєте за якість картинки, коли не маєте з чим порівняти, свіжий приклад: недавно поставили одному крутому дрім 800SE оригінал в вітальню, а в спальню Аміко, так за пару днів він зажадав забрати ту "каку" назад і поставити точно такого дріма ще одного..(це враження людини, яка зовсім не розбирається в сат тв), теж недавно мені знайомий зі Львова аміко хвалив, але він не бачив сучасних дрімів на 400 Мгц процесорі, а тільки старі 800-ті, особисто я побачив їх немало різних, якість картинки SD каналів сильно різниться (особливо замітно на екрані > 42"), по бистродії на енігмі та проці 400 Мгц аміко мав би бігати на рівні дріма, але це далеко не так.., хто привик до Енігми на спарку дивитись не буде, а надія на те, що колись софт дороблять, це ми вже проходили, з ІР боксами, що норм. софт два роки робили, та і то не фірма, котра їх випускала та продавала, я хоч і не поклонник китайців, але ліпше взяв би на даний момент 800SE, ніж того аміко, запам"ятайте собі таку річ: техніка має працювати на Вас, а не ви на неї, тобто робити ідеально, як швейцарський годинник ( в дрімах це досягнуто доброю оплатою праці програмістів, і саме від цього ціна на тьюнер висока) , а якість зображення повинна бути на рівні, бо всі канали HD ще будуть не скоро..
Особисто я вважаю, що Аміко це тьюнер для бідних, але мене дивує така річ, що HD зображення не подивишся на простому теліку, і якщо маєте нормальний телік, то і приймач повинен бути відповідний, а то не раз бачив телік 52" , а тьюнер Глобо 4100, про яку тут якість зображення може бути взагалі мова, але в нас люди мяко кажучи трохи дивні, бо змагаються зі сусідами розміром екрану, а не якістю зображення.. :) :) :)
oleg_lezha:
--- Цитата: tosat від 23:13:35, 16 Грудня 2011 ---Особисто я вважаю, що Аміко це тьюнер для бідних,
а то не раз бачив телік 52" , а тьюнер Глобо 4100,
--- End quote ---
вдало підмічено,але і Аміко не в кожного бідняка стоїть
vitivan:
--- Цитата: tosat від 23:13:35, 16 Грудня 2011 ---Хлопята, що ви тут розказуєте за якість картинки, коли не маєте з чим порівняти, свіжий приклад: недавно поставили одному крутому дрім 800SE оригінал в вітальню, а в спальню Аміко, так за пару днів він зажадав забрати ту "каку" назад і поставити точно такого дріма ще одного..(це враження людини, яка зовсім не розбирається в сат тв), теж недавно мені знайомий зі Львова аміко хвалив, але він не бачив сучасних дрімів на 400 Мгц процесорі, а тільки старі 800-ті, особисто я побачив їх немало різних, якість картинки SD каналів сильно різниться (особливо замітно на екрані > 42"), по бистродії на енігмі та проці 400 Мгц аміко мав би бігати на рівні дріма, але це далеко не так.., хто привик до Енігми на спарку дивитись не буде, а надія на те, що колись софт дороблять, це ми вже проходили, з ІР боксами, що норм. софт два роки робили, та і то не фірма, котра їх випускала та продавала, я хоч і не поклонник китайців, але ліпше взяв би на даний момент 800SE, ніж того аміко, запам"ятайте собі таку річ: техніка має працювати на Вас, а не ви на неї, тобто робити ідеально, як швейцарський годинник ( в дрімах це досягнуто доброю оплатою праці програмістів, і саме від цього ціна на тьюнер висока) , а якість зображення повинна бути на рівні, бо всі канали HD ще будуть не скоро..
Особисто я вважаю, що Аміко це тьюнер для бідних, але мене дивує така річ, що HD зображення не подивишся на простому теліку, і якщо маєте нормальний телік, то і приймач повинен бути відповідний, а то не раз бачив телік 52" , а тьюнер Глобо 4100, про яку тут якість зображення може бути взагалі мова, але в нас люди мяко кажучи трохи дивні, бо змагаються зі сусідами розміром екрану, а не якістю зображення.. :) :) :)
--- End quote ---
Що тут говорити про дрім 800SE, якщо Opticum 9500 дає в багато раз кращу картинку чим Аміко, відстає Аміко і від простого дріма 800 хд.
bodyan:
Ну не скажіть, з цікавості при появі Amiko, підключив одночасно "сквозним" каналом приймачі DM800 і SHD-8900 Alien. Ввімкнув один і той же канал, перемикаючи лише hdmi входи. Товариші які не знали до якого входу під'єднані тюнери давали різні оцінки, при чому більшість схвальних відгуків лунали в бік SHD-8900 Alien (Картинка більш чіткіша і насиченіша) :2funny:.
Для себе таким же способом тестував Kathrein 912, перед цим стояв Kathrein 910 - мушу сказати, що якістю зображення даних - цілком задоволений.
Навігація
Go to full version